Mura je v soboto na domačem terenu gostila ekipo Sežane in z zadetkom Mulahusejnovića v 59. minuti slavila zmago z rezultatom 1:0. Nogometaši Mure so se veselili zmage proti gostom po zelo dolgem obdobju. Slaviti niso uspeli na predzadnjih štirih srečanjih.


Gostje pa ob novem porazu vsekakor ne morejo biti zadovoljni. To je za njih že sedmi zaporedni poraz. Za Ekipo je o njem spregovoril tudi prvi trener: “noben poraz ni dober. Fantje so prvi polčas odigrali disciplinirano in imelo posamezne situacije v katerih bi se lahko po odvzeti žogi odzvali bolje. Tega nismo izkoristili, Mura je v nadaljevanju malce stopila na plin in nam povzročala težave. Enkrat so nas gostitelji prebili, dosegli gol, pozneje se je nadaljevalo že videno. Hoteli smo se vrniti v igro, a nam to ni najbolje uspevalo, nismo našli pravih rešitev in končalo se je podobno kot na nekaterih prejšnjih preizkušnjah. Saj sploh ne vem kaj reči fantom. V nas se je naselila neka togota. Ne vemo več, kaj pravzaprav početi, da bi bilo drugače. Igralci vlagajo energijo, tudi predstave niso slabe, vendar težko dosegamo zadetke, po drugi strani pa smo, takoj, ko malce popustimo kaznovani in izgubljamo točke. Preprosto nam ne gre, kot da bi se vse zarotilo proti nam. Ovirajo nas tudi poškodbe, deležni smo bili nekaterih čudnih odločitev. V klubu vemo, s čim se ukvarjamo, nismo sestavili dveh tekem v isti postavi.”

Dušan Kosič ima pri direktorju kluba še vedno zaupanje, čeprav se je znašel v rezultatski krizi. Zimski premor bo za ekipo Sežane ključnega pomena, potrebno se bo kvalitetno pripraviti za nadaljevanje sezone in odpraviti težave, ki se pojavljajo v jesenskem delu prvenstva.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mariborčani že trenirajo v Turčiji, tudi z mladim napadalcem iz Srbije

Nogometaši Maribora so varno prispeli na jug Turčije, kjer bodo v tradicionalni pripravlja…