Nogometaši Mure so ostali brez sobotnega obračuna, ker je bil odpovedan zaradi okužb v ljubljanskem taboru. Z mislimi pa so že usmerjeni v nov evropski obračun, v četrtek pod Kalvarijo gostijo Tottenham.


Ljubljančani zaradi okužb ne bodo odigrali tudi prihajajoče tekme proti Celju. V medijih pa so se že pojavile govorice o nadometnih datumih. Proti Celju naj bi igrali 8. decembra, teden dni pozneje pa proti Muri. V taboru črno – belih se s tem ne strinjajo. Za Ekipo je športni direktor Mure povedal: “tudi do nas so prišle takšne informacije, vendar mi 15. decembra ne bomo igrali. Ne moremo, ker nimamo igralcev. Če ne bo šlo drugače, bomo prijavili korono.” Je v smehu začel, nato pa resno nadaljeval. “Poglejte, fantje že imajo plačane dopuste, rezervirane letalske kare. Imajo le dva tedna oddiha, ki ga razumljivo hočejo izkoristiti najboljše možno, že 3. januarja bomo začeli zimske priprave. Prostih dni jim ne nameravamo odvzeti. Nočemo jih, ne smemo jih. Takšna možnost odpade.”

V taboru Mure se zavedajo, da je zdravje na prvem mestu, vendar so vidno nezadovoljni, ker se je tekma odpovedala na takšen način, le nekaj trenutkov pred samim srečanjem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
  • Olimpija pripeljala Nigerijca?

    Nogometašem ljubljanske Olimpije naj bi se pridružil 21-letni Nigerijec, Ishaq Rafiu. Rafi…
  • Celjani še naprej neporaženi

    Nogometaši Celja so tudi na peti tekmi poletnega pripravljalnega obdobja ostali neporaženi…
  • Vombergar znova…?

    Kot vse kaže, je Andres Vombergar zaključil z nastopi v Mehiki, v dresu Atlasa San Luis. V…
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Olimpija pripeljala Nigerijca?

Nogometašem ljubljanske Olimpije naj bi se pridružil 21-letni Nigerijec, Ishaq Rafiu. Rafi…