Na zadnji domači tekmi so imeli vijoličasti v štajerskem derbiju proti Aluminiju na klopi samo sedem rezervistov. Po pravilih jih ima ekipa lahko devet, zato so bili vsi začudeni, da na klopi ni bilo Ilije Martinovića. A kot kaže črnogorski reprezentant ni več v načrtih Maribora in Radovana Karanovića.


O situaciji z Martinovićem je za Ekipo po tekmi spregovoril tudi Radovan Karanović: “pri Martinoviću gre za odločitev kluba, da v tem trenutku trenira, vendar ni v prvem planu.” Zakaj je temu tako ni želel komentirati.

V preteklosti je v Mariboru igral, si s predstavami prislužil tudi vpoklic v reprezentanco, a v letošnji sezoni nikakor ne prepriča. Zadnjič je igral na pokalni tekmi proti Domžalam, kjer si je privoščil nespametno potezo zaradi katere je bil tudi izključen. Kot kaže je bila to kaplja čez rob pri Karanoviću in vodstvu kluba. Kot je znano že dalj časa je ljubezen med igralcem in klubom že dolgo pozabljena, obe strani se obtožujeta nespoštovanja. Skupne rešitve nikakor ne najdeta in kot kaže, se bosta igralec in klub v zimskem prestopnem roku sporazumno razšla.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rok Hanžič: Lepo je videti, da nisi zadnji na lestvici, da si deveti ali osmi

Nogometaši Radomelj so si s torkovo zmago proti Bravu zagotovili pomembne točke v boju za …