S pripravami na spomladanski del Prve lige Telekom Slovenije jutri pričenjajo tudi nogometaši ljubljanske Olimpije. Ti se bodo sprva pripravljali na domačih tleh, med 27. januarjem in 6. februarjem pa bodo vadili v turški Antalyji.


Jutrišnji začetek priprav bo zagotovo minil brez treh starih obrazov. Že pred dnevi so iz tabora zeleno-belih sporočili, da so se po sporazumni prekinitvi pogodbe razšli s Filipom Valenčičem, bivša zmaja pa sta še dva mladca, Mario Jurčević in Jaka Corn. 19-letna vezista nista bila med nosilci ljubljanske igre, a so ju v taboru Olimpije kmalu po debiju označili za velika upa. To še posebej velja za Jako Corna, vnuka Rudija Corna, ki je ena od legend stare Olimpije. Corn je sicer v dresu ljubljanskega prvoligaša odigral šest ligaških tekem, v lanski sezoni debitiral na gostovanju v Ljudskem vrtu, kasneje pa zablestel z zadetkom v tekmi s Triglavom. Jurčević je odigral štiri prvoligaška srečanja, v zadnjem jesenskem krogu letošnje sezone je na gostovanju v Kopru zaigral v začetni enajsterici.

Ljubljančani bodo do odhoda v Turčijo trenirali dvakrat dnevno, na Kodeljevem in na stadionu v Spodnji Šiški. Na klubski spletni strani so še razkrili, da so se za sodelovanje dogovorili z Mihom Tomcem, ki bo odslej bdel nad fizično pripravo nogometašev.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Matko Obradović s sporočilom za navijače Mure

Ena izmed najbolj pričakovanih tekem nadaljevanja državnega prvenstva med Celjem in Muro s…