Šok terapija in menjava trenerja je očitno delovala. Izkupiček Simona Sešlarja na klopi Celja sta dva remija in dve zmagi. S tem so podaljšali niz poraženosti na štiri tekme, kar pa je tudi njihov najdaljši niz letošnje sezone.


Zavedajo se, da ekipa še ni popolnoma pripravljena, vendar pa poudarjajo, da pridobivajo na samozavesti, kar je za boljše rezultate vsekakor zelo pomembno. Svetla točka je tudi ta, da na zadnjih dveh tekmah niso prejeli zadetka. Na obeh srečanjih so slavili z rezultatom 1:0.

“To nam veliko pomeni, z vsako uspešno tekmo ekipa dobiva na samozavesti, saj se fantje zavedajo, da smo na pravi poti in delamo dobro. Verjamem, da se ne bodo zadovoljili z malimi stvarmi in bodo še naprej delali in poskušali biti še boljši, moram pa reči, da je vedno bolje. Zelo pomembno je, da samozavest z zmagami raste in upam, da bo tako tudi naprej.” So po zadnji ligaški tekmi pri Ekipi povzeli besede trenerja Sešlarja.

Jutri pa se Celjani že odpravljajo na gostovanje v Radomlje, kjer jih čaka pokalna tekma. Z dobro in samozavestno igro se lahko nadejajo pozitivnega rezultata.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od L. P.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rok Hanžič: Lepo je videti, da nisi zadnji na lestvici, da si deveti ali osmi

Nogometaši Radomelj so si s torkovo zmago proti Bravu zagotovili pomembne točke v boju za …