Medtem ko so Radomljani in Novomeščani pripravljalni tekmi odigrali že včeraj, prvi so remizirali s turškim Gençlerbirligijem, drugi pa z 1:0 premagali Ivančno Gorico, so danes zaigrali tudi Celjani.


Moštvo trenerja Simona Rožmana, ki si je v petek po zmagi nad Krko priigralo prve letošnje točke, je gostovalo na Koroškem, pri Dravogradom, ki bo v prihodnji sezoni igral v 3. SNL sever. Prvoligaš je bil za tretjeligaško sredino prezahteven zalogaj, saj so grofje slavili z izidom 6:1. Za zmago Celjanov so zadeli Sunny, Bajde, Miškić, Bilali in Žurej, ki je dvakrat meril v polno. Rožman je priložnost ponudil dvema različnima enajstericama in bil z videnim v glavnem zadovoljen, zmotilo ga je zgolj preveč zapravljenih priložnosti: “Tekmo proti Dravogradu smo odigrali v sklopu naših priprav na sobotno gostovanje v Kopru, kjer nas čaka težka tekma proti zelo kakovostnemu nasprotniku. Vesel sem, da smo realizirali večino naših ciljev, še vedno pa ne morem biti zadovoljen z učinkovitostjo pred nasprotnikovimi vrati, kjer smo zapravili kar nekaj lepih priložnosti. Takšne tekme so sicer odlična priložnost, da preverimo tudi nekaj alternativ v naši igri.”

Celjani bodo v okviru četrtega kroga v soboto gostovali na Primorskem, ob 17. uri se bodo pomerili s tretjeuvrščenimi Koprčani.

KOROŠKA DRAVOGRAD 1:6 CELJE
Žurej (2x), Sunny, Bajde, Miškić, Bilali, Žurej

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga sever
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Mura lahko še poglobi krizo Tabora

V Murski Soboti se bosta udarili ekipi Mure in Tabora. Mura se zdi, da je končno ujela rit…