V eni izmed mnogih pripravljalnih tekem, ki so se odvijale v sobotnem popoldnevu, sta se v Kidričevem udarila domači Aluminij in prvoligaš iz Celja. Celjani so prepričljivo slavili s 5:1.


Tekma se je odvijala na igrišču z umetno travo, maloštevilni gledalci, ki so se zbrali, pa so v vsakem polčasu videli po tri zadetke.  Celjani so preko Sunnyjaa povedli v deveti minuti, na 2:0 je v 28. minuti povišal Nino Pungaršek, kmalu zatem, vsega dve minuti kasneje pa so zadeli tudi Kidričani, ob koncu tekme se je izkazalo, da zgolj častni zadetek, in tako postavili izid prvega polčasa, ki so ga gostje dobili z 2:1. V drugi polčas sta obe moštvi krenili s povsem spremenjenima enajstericema, saj sta tako domači strateg Damjan Romih, kot celjski Simon Rožman, zamenjala vseh enajst igralcev. V drugem polčasu sta Benjamin Verbič, ki je zadel v šesti minuti nadaljevanja, ter Valon Ahmedi, zadetka je dosegel v 81. in 86. minuti, postavila končni izid srečanja.

ALUMINIJ KIDRIČEVO 1:5 CELJE
Strelci za Celje: Sunny (9′), Pungaršek (28′), Verbič (51′), Ahmedi (81′, 86′)
Celje – prvi polčas: Kotnik, Jakolić, Borenović, Žitko, Zbičajnik, Miškić, Jugović, Kubo, Pungaršek, Bajde, Sunny. Drugi polčas: Mujčinović, M. Klemenčič, Krajcer, Frelih, Gobec, Pišek, Vrhovec, Marcius (77′ Bašić), Ahmedi, Verbič, Žurej. Trener: Simon Rožman.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Erik Gruškovnjak
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Pregled pred pomladjo: MURA – Čarno-bejli si želijo večje konstantnosti in skoka po lestvici

Trener: Damir Čontala – SLOVENIJA (38 let) Povprečna starost članske ekipe: 24.5 let Odmev…