Vodilna ekipa 3.SNL center, kranjska Zarica, bo tokrat v gorenjskem obračunu pričakala goste iz Bleda.  Ti so kot novinec eno najprijetnejših presenečenj sezone, saj zasedajo mesto v sredini lestvice, nazadnje pa jim je uspelo presenetiti tudi v Komendi. Tokrat bodo imeli zelo težko delo, če želijo uspeh ponoviti, saj bodo nastopili brez kaznovanega veterana Kariča, poleg tega pa jim bo na drugi strani stala najboljša ekipa lige. Moštvo Janeza Zupančiča je v dosedanjem delu prejelo le šest golov, v zadnjih obračunih pa je dokazalo, da lahko zabija tudi brez Šujice, zato bi bilo vse razen zmage domačina veliko presenečenje.


Zanimivo zna biti tudi na Dolenjskem, točneje v Ivančni Gorici, kjer bo istoimenski domačin pričakal Zagorje. Moštvi trenutno zasedata tretje in četrto mesto, ločita pa ju le dve točki v korist Zasavcev. Kdor želi ohraniti stik z najboljšimi, bo tokrat praktično moral zmagati, ob čemer pa forma ekip sodeč po prvem kolu še ni na vrhunskem nivoju. Livarji so pri Savi zgolj remizirali, Zasavci pa so le s težavo ugnali Kolpo. Slednjo čaka nova zahtevna preizkušnja, saj v Podzemelj prihaja ljubljanska Ilirija. Zeleno-beli so obdržali jesenski nalet in tudi na oddaljenem gostovanju pri starem znancu odkrito napadajo novo zmago.

Na žagi se bosta v še enem gorenjskem dvoboju udarila Šobec in Sava, medtem ko v Medvode prihaja Komenda. Gostje bodo zaradi izključitve tokrat nastopili brez vratarja Cimirotiča in Medvodčani imajo priložnost, da se domačim gledalcem odkupijo za zadnjo ničlo. Vtis bo pred domačo publiko popravljal tudi Rudar, ki gosti povsem razglašeno Kočevje, B ekipa Radomelj pa bo gostila zadnjeuvrščeni Britof.

Pari 15. kroga 3. SNL center:
JEZERO MEDVODE – KOMENDA
ŠOBEC LESCE – SAVA KRANJ
IVANČNA GORICA – ZAGORJE
KALCER RADOMLJE B – BRITOF
RUDAR TRBOVLJE – KOČEVJE
ZARICA KRANJ – BLED HIRTER (vse v soboto, ob 15:00)
KOLPA – ILIRIJA EXTRA LUX (nedelja, ob 16:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Jesenski prvaki zahoda se pripravljajo na misijo druga liga

Do začetka drugega dela sezone v tretji ligi nas loči še dober mesec. Do tedaj bo vseh 28 …