Kranjska soteska Zarica bo prizorišče najpomembnejše tekme tega kroga, morda pa tudi kar celotne sezone. V tamkajšnjem Športnem parku še bosta udarili vodilni ekipi, ki ju ločijo le tri točke, Zarica in Ivančna Gorica. Oboji so v odlični formi, Kranjčani letos sploh še niso izgubili, Ivančani pa so v nizu petih zmag, tako da se zagotovo obeta dobra predstava. Janez Zupančič bo lahko računal na bolj kot ne vse nogometaše, medtem ko ima Safet Hadžić malo več težav, a bo tudi na drugi strani prisotna večina najboljših. Dvoboj najtrših obramb lige bo še posebno dobra priložnost, da se izkažeta tudi najboljša strelca moštev Šujica in Pene, ki sta tudi pretekli vikend dosegla vsak po dva gola. Z zmago bi Kranjčani skorajda že odločili prvenstvo, s porazom pa bi jih gostje ujeli in tako tekmovanje povsem odprli.


Drugi obračun kroga pa bo v Zgornji Šiški, kjer se bo tretja Ilirija srečala s četrtim Zagorjem, ki je po nekaj vrnitvah očitno spet našlo formo. Tudi tu se tako obeta zanimiva predstava, obe ekipi pa potrebujeta zmago, v kolikor še želita ostati v teoretičnem boju za naslov. V manjši prednosti bi lahko bili zeleno-beli, ki zelo dobro igrajo doma. Je pa že zdavnaj odpadel trboveljski Rudar, ki si je v zadnjih tednih privoščil kar nekaj debaklov, zdaj pa bo peto mesto doma branil proti Kolpi, ki je spomladi izgubila vse tekme razen ene.

Na stadionu Gaj bo Kočevje lovilo rešilne točke proti Jezeru, podobno pa bo v lokalnem obračunu poskušal še Britof, ki se bo udaril s kranjsko Savo. Razigrani Bled gosti sosede iz Lesc, še en lokalni obračun pa se obeta v Komendi, kamor prihaja Kalcer B.

Pari 21. kroga 3. SNL center:
RUDAR TRBOVLJE : KOLPA
ZARICA KRANJ : IVANČNA GORICA
ILIRIJA EXTRA-LUX : ZAGORJE
HIRTER BLED : ŠOBEC LESCE
KOČEVJE : JEZERO MEDVODE
BRITOF : SAVA KRANJ
KOMENDA : KALCER RADOMLJE B (vse 29.4. ob 17:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja bo vnovič napadala vrh 3. SNL

Nogometaši Dravinje so na generalki pred pričetkom nove sezone v 3. SNL visoko ugnali Šenč…