Vreme kroji 24. krog 3. SNL center. Osrednja tekma bo odigrana v Športnem parku Zarica, ki zaradi bližine Save ne slovi po ravno najboljši drenaži. Obračun med Zarico in Zagorjem bo tako bodisi odpadel, bodisi pa se bo igral po vodi. V takšnih pogojih je nemogoče karkoli napovedovati, zanimivo pa bo videti, kako se bo najboljša obramba lige znašla proti najboljšemu napadu. To je verjetno hkrati tudi ena zadnjih, če ne zadnja priložnost, da letos nekdo premaga Zarico, medtem ko je prvenstvo bržkone že odločeno. Ob morebitnem slavju bi Kranjčani  lahko že danes proslavili naslov. Sodil bo mednarodni sodnik Skomina.


Ivančna Gorica potuje v Komendo, kjer so domači v bolj slabi formi, tako da bi Dolenjci lahko potrdili drugo mesto. Nekoliko težja naloga pa čaka Ilirijo, ki gostuje na Bledu, ki je po odlični seriji v zadnjih krogih nekoliko zastal. Zanimivo zna biti še v Trbovljah, kjer pri zdesetkanem Rudarju gostuje spomladi zelo solidna Sava, ki je nazadnje namučila tudi sosede. Ta tekma, tako kot še številne druge, ne odloča praktično o ničemer, zato bosta moštvi lahko nastopili povsem sproščeno.

Bo pa zato toliko bolj odločujoče na stadionu Gaj, kjer se bosta v velikem dvoboju za obstanek pomerila Kočevje in Britof. Domači niso slavili že vse od konca septembra, medtem ko so Gorenjci  nazadnje ugnali Komendo. Forma je torej na strani gostov, a ni dvoma, da si želijo Koečvci pred domačo publiko zagotoviti še eno sezono v tretji ligi. Medvoško Jezero odhaja v Radomlje, Kolpa pa se bo pomerila z Lescami.

Pari 24. kroga 3. SNL center:
RUDAR TRBOVLJE – SAVA KRANJ
ZARICA KRANJ – ZAGORJE
BLED HIRTER – ILIRIJA EXTRA-LUX
KOČEVJE – BRITOF
KOMENDA – IVANČNA GORICA
KOLPA – ŠOBEC LESCE (vse v soboto, ob 17:30)
KALCER RADOMLJE B – JEZERO MEDVODE (nedelja, ob 18:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja bo vnovič napadala vrh 3. SNL

Nogometaši Dravinje so na generalki pred pričetkom nove sezone v 3. SNL visoko ugnali Šenč…