Morda se vam naslov ne zdi povsem logičen, toda drži. Koper bo formalno gostujočo tekmo s Plamo odigral kar na Bonifiki, saj teren v Podgradu še vedno ni na nared za nogometna srečanja. Kozle to seveda postavlja v vlogo absolutnega favorita, sploh ker je pretekli krog dokazal, da Plama tudi z okrepitvami še vedno ni na nivoju najboljših ekip v ligi. Podgrajci so v Vipavi klonili z 0:4, lahko proti prvemu favoritu pripravijo senzacijo?


Drugi Tolmin se odpravlja na bližje gostovanje v Miren, kjer jih čaka prebujena Adria. Zeleno-beli so pomlad začeli z gostujočo zmago, a bodo imeli težko nalogo, če ji bodo tokrat želeli dodati še drugo. Tolmin je namreč dobil obe letošnji medsebojni tekmi. Še bolj pestro pa bi znalo biti na stadionu ob Beli, kjer se bosta v lokalnem derbiju udarila tretji in peti, Vipava in Primorje. Obe ekipi sta očitno v dobri formi, tako da gre pričakovati živahno srečanje in lep obisk.

Izola bo na domačem terenu gostila ne preveč oddaljeni Jadran. Moštvi na lestvici loči le ena točka, a glede na predstave v letošnji sezoni so ribiči jasni favoriti.

Pari 18. kroga:
IZOLA : JADRAN (HK)
ADRIA : TOLMIN (obe 23.3. ob 15:00)
PLAMA : KOPER (na Bonifiki, 24.3. ob 14:00)
VIPAVA : PRIMORJE (24.3. ob 15:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domov se vrača Miral Samardžić

Nekdanji reprezentant Slovenije je nov izziv našel v svojem rojstnem mestu. Nastopal bo v …