Tretja liga center se nadaljuje s 17. krogom. Osrednja tekma bo tokrat odigrana v Trbovljah, kjer bodo domači knapi pričakali vodilno Zarico. Kranjčani v zadnjih tekmah niso bili preveč prepričljivi, zdaj pa jih čaka težka nalogo proti tradicionalno neugodnemu nasprotniku, ki pa prav tako ni v najbolj zavidljivi formi, zapovrh pa bo nastopil še brez kaznovanega Šišića. Zeleno-črni na petem mestu nimajo več realnih možnosti za boj za naslov, toda s trdo igro in pred fanatično domačo publiko lahko presenetijo prav vsakega nasprotnika, zato nove točke za četo Janeza Zupančiča nikakor niso samoumevne.


Z morebitnim uspehom bi domači močno pomagali tudi sosedom iz Zagorja, ki še upajo na preobrat in tokrat potujejo v Medvode. Na stadionu ob Sori domači letos ne blestijo, a tudi oni v dvoboju nekdanjih prvoligašev nikakor niso brez možnosti. Nazadnje so proti Komendi le prikazali dvig forme in morda lahko tudi tokrat presenetijo favoriziranega nasprotnika.

Oslabljena Sava doma pričakuje Komendo, zadnji Britof pa po zadnji navdušujoči zmagi odhaja v Ivančno Gorico, kjer bo skušal domače izločiti iz boja za naslov, hkrati pa napovedati kandidaturo za obstanek. Ta ostaja tudi glavni cilj Kočevja, ki odhaja k sosednji Kolpi, pri čemer se bo poraženec znašel v izredno težkem položaju. Na žagi gostuje v krizo zapadla Ilirija, drugo moštvo Kalcerja pa bo pred domačo publiko gostilo Bled.

Pari 17. kroga 3. SNL center:
SAVA : KOMENDA
JEZERO : ZAGORJE
ŠOBEC : ILIRIJA
IVANČNA GORICA : BRITOF
RUDAR (T) : ZARICA (vse 11.4. ob 16:30)
KALCER B : BLED (11.4. ob 15:00)
KOLPA : KOČEVJE (12.4. ob 16:30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Dravinja po treh tednih priprav

Jesenski prvaki vzhodne skupine naše tretje lige, so zaključili tretji teden priprav na dr…