Potem, ko je poplavljena infrastruktura prejšnji teden zagodla Ivančni Gorici, bo ta tokrat le lahko odigrala tekmo kroga. V Zgornji Šiški se bo namreč pomerila proti drugouvrščeni Iliriji, ki je nazadnje razočarala na gostovanju pri Kolpi. Dolenjci imajo (s tekmo manj) za zeleno-belimi točno tri točke zaostanka bi jih ob zmagi prehiteli, obe ekipi pa nujno potrebujeta točke v kolikor še upata na preobrat v vrhu. Ta je vse manj verjeten, saj Zarica nadaljuje z odlično formo, tokrat pa jo čaka gostovanje pri povprečnem moštvu Komende. To je na zadnji tekmi v Medvodah prejelo štiri gole, a se zdaj v kader vrača prvi vratar, s katerim bo moštva z juga Gorenjske na domačem hipodromu upalo na veliko presenečenje.


Presenečenje bi bila tudi zmaga Šobca iz Lesc, ki precej oslabljen odhaja na težko gostovanje v Zagorje. Proletarci so verjetno še najresnejši izzivalec vodilne ekipe, a zdaj do konca niso odvisni več samo od sebe. Proti ekipam kot so Lesce bo potrebno zmagovati in ob tem upati na kakšen spodsljaj vodilnega. Precej težja naloga čaka njihove zasavske sosede, torej trboveljski Rudar, ki odhaja na Bled. Tamkajšnje moštvo je spomladi v odlični formi, zelo dobro se je prejšnji teden kosalo tudi z Zarico, od določenih odsotnostih pri knapih pa bi tokrat morda celo lahko bilo favorit.

V vodnem obračunu v Stražišču se bosta srečala stara znanca Sava in Jezero. Domači imajo nekaj kaznovanih igralcev, gostje pa prihajajo navdahnjeni z zadnjo visoko zmago proti komendi. Na stadion Gaj v Kočevju prihaja Kalcer Radomlje B, zadnjeuvrščeni Britof pa bo skušal do novih točk priti proti prebujeni, a tudi nekoliko zdesetkani Kolpi.

Pari 16. kroga 3. SNL center:
KOMENDA : ZARICA

BLED : RUDAR (T)
KOČEVJE : KALCER B
BRITOF : KOLPA
SAVA : JEZERO (vse 4.4. ob 16:30)
ZAGORJE : LESCE (6.4. ob 15:00)
ILIRIJA : IVANČNA GORICA (6.4. ob 16:30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja bo vnovič napadala vrh 3. SNL

Nogometaši Dravinje so na generalki pred pričetkom nove sezone v 3. SNL visoko ugnali Šenč…