Že je pred nami 10. krog 3.SNL zahod. V ospredju bo tokrat občinski derbi v Kranju, že enajsti tretjeligaški. Neporaženo vodilno moštvo Zarice je kajpak absolutni favorit, toda kranjski obračuni so v preteklosti že znali poskrbeti za presenečenje. Lani je tako denimo Sava celo slavila v gosteh in ni dvoma, da želijo gumarji pod vodstvom Rajka Kondiča kljub razliki v kvaliteti danes ponoviti uspeh. Na stadionu v soseski Zarice ob lepem vremenu pričakujemo vsaj 300 gledalcev.


Zanimivo bi bilo lahko tudi na Bledu, kjer gostuje izredno razpoložena ekipa Zagorja. Slednja zabije v povprečju skoraj 5 golov na srečanje in če domača obramba na čelu z Lazičem ne bo na nivoju, bo kaj hitro spet lahko veselo. Toda tudi Zagorjani so premagljivi, to je nazadnje dokazala Ilirija, ki je proletarce izločila iz pokala. Bolj izenačeno naj bi bilo v Trbovljah, kjer se bosta srečala peto in šestouvrščena ekipa, domači Rudar in gostujoče Jezero Medvode. Minimalno prednost bi lahko zaradi domačega terena imeli knapi, ki so že v lanski sezoni slavili z 1:0.

Kočevje, ki je med tednom predalo pokalno tekmo, tokrat pričakuje tretjo Ilirijo, ki bi lahko postala prva ekipa z letošnjo zmago na stadionu Gaj. Gostujočo zmago bo lovila tudi Ivančna Gorica v Podzemlju, kjer proti Kolpi prav tako ni ravno lahko osvajati točk. V Športnem parku Radomlje bo druga ekipa Kalcerja gostila Lesce, Komenda pa se bo pred domačimi gledalci pomerila z Britofom.

Pari 10. kroga:
KOČEVJE : ILIRIJA
ZARICA : SAVA
RUDAR (T) : JEZERO
BLED : ZAGORJE
KOMENDA : BRITOF (vse 25.10. ob 15:30)
KOLPA : IVANČNA GORICA
KALCER B : LESCE (obe 16.10. ob 14:30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Cirkulane ostajajo strupene za Bistrico, ki bo 2. SNL lovila z lepo prednostjo

S tekmo v Cirkulanah se je končal jesenski del tudi v vzhodni polovici 3. SNL. Vodilni Bis…