Tretja liga zahod je odločena. Prvak bo povsem pričakovano postal prvi favorit Koper, ki je v derbiju drugi Tolmin odpihnil kar z osmimi zadetki. Spet je blestel Baša, ko je dosegel hat-trick, svoje pa so dodali še Badžim, Guberac, Sačer in Vrdoljak. Koprčani imajo zdaj na vrhu osem točk prednosti pred zasledovalci in jim lahko naslov vzame le še čudež ali višja sila.


Z enakim rezultatom se je nekoliko presenetljivo končala tudi tekma med Adrio in Jadranom. Slednji očitno ni konkurenčen niti moštvom iz sredine lestvice in se bo, kot vse kaže, po koncu sezone poslovil. Upanje na obstanek pa še goji sedma Plama, a situacija v drugi ligi Podgrajcem ne odgovarja preveč, saj so klubi iz zahoda v slabem položaju. Tudi situacija v tretji ligi jim ta vikend ni šla na roko, sploh vremenska, saj je bila tekma z Vipavo zaradi burje odpovedana.

Derbi med Izolo in Primorjem se je pričakovano končal z zmago sinov burje, katerih spomladanska forma je nekaj nivojev nad tisto, ki jo kažejo ribiči. Tudi gledalci so v veliki meri že obupali, saj se jih je tokrat na mestnem stadionu skupaj z gostujočimi zbralo zgolj malo več kot sto.

Rezultati: 

IZOLA 0:2 PRIMORJE
Džuzdanović 72, J. Kodermac 95
KOPER 8:0 TOLMIN
Baša 10, 50, 55, Badžim 39, Guberac 66, Sačer 69, 88, Vrdoljak 79
ADRIA 8:0 JADRAN (HK)
Debenjak 15, 41, Klepac 35, 59, Hlede 39/pen, Torkar 52, Zovatto 68, Žibernik 79/pen

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domov se vrača Miral Samardžić

Nekdanji reprezentant Slovenije je nov izziv našel v svojem rojstnem mestu. Nastopal bo v …