Na osrednjem srečanju kola v Mirnu se je v soboto zbralo manj kot sto gledalcev, videli pa so slabo predstavo domače Adrie, ki je pred krogom merila na vrh razpredelnice. Toda Zagorjani so imeli drugačne načrte in njihov odlični organizator igre Djokić je z zadetkom v drugem polčasu poskrbel, da so vse tri točke odšle v Zasavje. Varovanci Danila Banana so tako na najlepši način nadgradili zmago iz prejšnjega kola in se začasno zavihteli na drugo mesto pred tokratnega tekmeca. Le točko spredaj pa je bil po sobotnih srečanjih Tolmin, ki proti ekipi Jezero Medvode v nasprotju s pričakovanji ni uspel povečati svoje prednosti. Gostje iz Gorenjske so prek dveh otrok propadle Ljubljane, Lovreca in Juričinca, celo dvakrat povedli, domače pa je šele nekaj minut pred koncem po zaslugi enajstmetrovke rešil Šuligoj.


Stanje na vrhu pa je nato danes še dodatno zapletla Zarica, ki se je z zmago proti Jadranu presenetljivo prebila na sam vrh. Gledalci v Dekanih so lahko spremljali zanimivo predstavo s petimi zadetki, povedli pa so domači, potem ko je kranjsko mrežo že v enem prvih napadov zatresel Lekič. Gostje so hitro odgovorili in prek Šujice izenačili, v nadaljevanju pa je za popoln preobrat poskrbel še Stanarević. V zanimivem zaključku je nato s svojim drugim in skupno tretjim golom za Zarico tekmo dokončno odločil Šujica, pri domačih pa je Smrtnik v podaljšku iz najstrožje kazni zadel le še za statistiko. Rdeči vragi tako v svoji sedmi zaporedni tretjeligaški sezoni spet spominjajo na čase, ko so krojili razplet pri vrhu rapredelnice, medtem ko pesjane v nadaljevanju očitno čaka še obilica dela.

Rudar je pred lepim ambientom v Trbovljah z golom Perića nekako pričakovano uspel ugnati novinca iz Ajdovščine, še lažje delo pa je imel drugi padli velikan, ki trenutno nastopa v tretji ligi. Izolani so namreč doma brez večjih težav ugnali razglašeni Kamnik, za katerega je tokrat branil kar siceršnji igralec Livadić. Z razsipanjem točk nadaljujejo Brda, ki so tokrat prepustila remi Ivančni Gorici, prav tako sta si točki razdelili tudi trenutno ne najbolj razpoloženi moštvi Tabora in Save.

Rezultati 7. kroga:
ADRIA 0:1 ZAGORJE
Djokić 52
TOLMIN 2:2 JEZERO MEDVODE
Lo Duca 15, Šuligoj 81 (pen); Lovrec 8, Juričinec 62
IZOLA 4:0 CALCIT KAMNIK
Kremenovič 10, Finkšt 26, 87, Peroša 59
SAVA 1:1 TABOR SEŽANA
Kern 63, Tribušon 14
RUDAR (T) 1:0 AJDOVŠČINA ŠKOU
Perić 55
JADRAN (D) 2:3 ZARICA
Lekič 4, Smrtnik 93 (pen); Šujica 16, 86, Stanarević 52
BRDA 0:0 IVANĆNA GORICA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Domov se vrača Miral Samardžić

Nekdanji reprezentant Slovenije je nov izziv našel v svojem rojstnem mestu. Nastopal bo v …