V Ilirski Bistrici je nekaj 10 gledalcev prišlo pogledat dvoboj med istoimenskim domačinom in Taborom iz Sežane. V tekmo so bolje krenili gostje, ki so ob koncu polčasa tudi povedli prek izkušenega Baruta, domače pa je v igro dvajset minut pred koncem vrnil Brozina, ki je realiziral enajstmetrovko. To je bil tudi končni izid srečanja, Bistričani še naprej ostajajo brez zmage nad Kraševci, so pa s točko vsaj prehiteli Adrio na osmem mestu.


Precej več zanimanja je bilo za lokalni obračun v Ajdovščini, kjer so Škuolovci gostili Bilje. Domači so se dolgo mučili, v zaključku pa je odpor gostov le zlomil Kadrija in tako svoje moštvo obdržal na vrhu razpredelnice. Bolj suverena je bila tokrat druga Izola, ki na stadionu pri Štantu pričakovano ni imela težav z Adrio. Za moštvo Aljoše Čotarja sta gole dosegla Kremenović enega in Tomažič dva.

Brda so na gostovanju napolnila mrežo Pirana, Cerknica in Jadran pa sta se razšla brez zadetkov. Moštva na sredini lestvice zdaj za vodilnim dvojcem zaostajajo že več, zato z nestrpnostjo čakamo derbi Izole in Ajdovščine v prihodnjem kolu.

Rezultati 11. kroga:
ILIRSKA BISTRICA 1:1 TABOR
Brozina (83/pen); Barut (44)
AJDOVŠČINA ŠKOU 1:0 BILJE
Kadrija (70)
ADRIA 0:3 IZOLA
Tomažič (40, 77), Kremenović (53)
PORTOROŽ PIRAN 0:6 BRDA
Grudina (1), Kodermac (32), Simčič Zuljan (66), Bremec (80), Tribušon (86), Filej (91/pen)
CERKNICA 0:0 JADRAN (D)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nekdanji slovenski prvoligaš ostal brez igralcev

Koronsko leto 2021 se bliža koncu, s tem pa tudi čas prestopnega roka, ki stopi v veljavo …