Potem ko so Tabor, Adria in Jadran prejšnji teden doma ugnali najslabše tri ekipe lige, se tokrat odpravljajo na gostovanja. Razpored je takšen, da tekmeci postopoma postajajo vse težji, kar pomeni, da bodo njihovi nasprotniki tokrat deveto, osmo in sedmouvrščeno moštvo.


Najtežjo nalogo naj bi imel tako na papirju Jadran, ki odhaja v Tolmin. Tam nikoli ni prav lahko zmagati, pa četudi so Tolminci trenutno v zelo slabi formi. Izgubili so namreč že štiri zaporedne tekme, toda pozor, pred tem so odščipnili točko vodilnemu Taboru.

Slednji odhaja v Ajdovščino, kjer se bo pomeril s tamkajšnjim Škuolom. Vse razen nove zmage Kraševcev bi bilo veliko presenečenje, saj so sinovi burje trenutno najslabša ekipa lige. Edino zmago letos so dosegli že septembra, na zadnjih štirih srečanjih pa so ob prav toliko porazih dosegli zgolj en gol. Skorajda ni verjetno, da bi lahko trend obrnili proti vodilnemu, a v nogometu so se dogajala tudi že večja presenečenja. Na eno takšno upajo pri Ilirski Bistrici, ki gosti izvrstno Adrio. Mirenci se spomladi praktično poigravajo z nasprotniki in nekaj podobnega je pričakovati tudi tokrat.

Postojna bo po nekaj solidnih predstavah skušala presenetiti in vzeti kakšno točko upanja v Vipavi, s katero se je pred dvema tednoma doma že razšla z remijem. Rezultatsko najmanj pomembna pa bo tokrat tekma na mestnem stadionu v Izoli. Tamkajšnji domačin bo gostil Bilje, ki bodo glede na letošnje izide primorane prevzeti vlogo favorita.

Pari 20. kroga 3. SNL zahod:
ILIRSKA BISTRICA – ADRIA MIREN
ŠKOU AJDOVŠČINA – CB24 TABOR
FAMA VIPAVA – POSTOJNA
TKK TOLMIN – JADRAN DEKANI (vse v soboto, ob 16:00)
ELTA IZOLA – BILJE (v soboto, ob 17:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Konec tekme, ki se je začela prejšnji mesec

Danes sta ekipi 3.SNL-zahod Dren Vrhnika in Brda Dobrovo odigrali tekmo, ki pa se je začel…