Po dvanajstem krogu 3. SNL zahod je prišlo do nove spremembe na vrhu lestvici. Vodilni Jadran je po odlični seriji namreč klonil v Tolminu in to presenetljivo visoko. Za lanskega drugoligaša, ki doslej ni kazal prav zavidljive forme, so zadeli Kucalović, Rakušček in Kavčič dvakrat, tako da je bila večina od 120 gledalcev lahko še kako zadovoljna. Vodilno moštvo je padlo po štirih zmagah in s tem zdrsnilo na tretje mesto, medtem ko so se rdeče-črni priključili moštvom v sredini lestvice.


Na vrh se je vrnila Adria, ki pričakovano ni imela težav z že skoraj odpisano Postojno. Notranjci so sicer zdržali polčas, nato pa popustili, kar sta izkoristila Lazar in Wilson, ki je zadel dvakrat. Bolj zanimivo je bilo v Sežani, kjer se je Tabor namučil z Ilirsko Bistrico. Edini in s tem odločilni zadetek za Kraševce je prispeval Gulič. Na prenovljenem stadionu Rajka Štolfe se je sicer tudi tokrat zbralo največ gledalcev v tem krogu, kar 150.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/ndadria.adria.5/videos/927304884079518/” width=”720″ height=”500″ onlyvideo=”1″]

V pestrem obračunu za četrto mesto je kratko potegnila domača Izola, ki je morala priznati premoč Biljam. Goste je v hitro vodstvo popeljal Batič, nato pa so se spretno obranili do konca. Na lokalnem derbiju v Vipavi pa so domači premagali rivala iz Ajdovščine. Edini zadetek za veselje Vipavcev je v zaključku polčasa zabil Leban.

Rezultati 12. kroga 3. SNL zahod:
TOLMIN 4:0 JADRAN DEKANI
Kavčič (7, 74), Kucalović (74), Rakušček (56)
TABOR SEŽANA 1:0 ILIRSKA BISTRICA
Gulič (27)
VIPAVA 1:0 AJDOVŠČINA
Leban (44)
IZOLA 0:1 BILJE
Batič (8)
ADRIA MIREN 3:0 POSTOJNA
Wilson (55, 78), Lazar (80)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domov se vrača Miral Samardžić

Nekdanji reprezentant Slovenije je nov izziv našel v svojem rojstnem mestu. Nastopal bo v …