Osrednje srečanje tega kola bo odigrano v Sežani, kjer varovanci Marjana Kovačiča pričakujejo vodilni Tolmin. Stadion Rajka Štolfe verjetno tudi tokrat ne bo poln, a si lahko Kraševci po nizu treh tekem brez poraza obetajo vsaj nekoliko boljši obisk kot na uvodu. Tekmec je nedvomno dovolj atraktiven, Tolminci namreč nadaljujejo igre iz lanskega leta in trenutno zasedajo prvo mesto na lestvici. Nevtralni ljubitelji nogometa si želijo predvsem boljše predstave kot lani, ko sta se tekmeca razšla brez zadetkov.


Tudi tokrat bo na sporedu gorenjski obračun, saj v Kamniku gostuje moštvo bližnjega novega ligaša iz Medvod. Gostje so v sezono krenili odlično in pod vodstvom Samirja Škrgića zabeležili že dve zmagi, zdaj pa imajo lepo priložnost še za tretjo, saj Kamnik ne sodi ravno v vrh tretje lige. Na zadnji tekmi so imeli Kamničani ob zmagi nekaj sreče, zato bodo tokrat morali zaigrati nekoliko bolj odločno, če želijo še drugič zapored slaviti.

Adria gostuje v Kranju pri Zarici, z zmago pa bi ohranila stik z vodilnimi. Na drugi strani Kranjčani upajo na spremembo v formi, saj se bodo v nasprotnem primeru hitro spet znašli v boju za obstanek. Tam so mnogi videli tudi sosednjo Savo, ki pa vsaj za zdaj igra nad pričakovanji. Zdaj bo serijo poskušala nadaljevati še v Trbovljah, kjer pa je glede na zvesto domačo publiko Rudar vendarle favorit.

V sosednjem Zagorju gostujejo Brda, dekanski Jadran pa bo v dvoboju dna gostoval v mestu burje. Tako Brici kot Dekančani so v dosedanjem delu razočarali in morajo počasi začeti zmagovati, če se želijo priključiti ekipam pri vrhu lestvice. Kaj takega pa se zdi precej nemogoče za Ivančno Gorico, ki pred srečanejm z Izolo sploh še ni dosegla zadetka.

Pari 3. kroga:
Zagorje : Brda
Rudar Trbovlje : Sava Kranj
Ajdovščina Škou : Jadran Dekani
Ivančna Gorica : MNK Izola
Tabor Sežana : Tolmin
Zarica Kranj : Adria  Kranj
Calcit Kamnik : Jezero Medvode

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Drava v lov na 2. SNL s povratnikom na klopi, spremembe tudi znotraj kluba

Ptujsko Dravo bo v boju za vrnitev med slovenske drugoligaše spomladi s klopi vodil Jura A…