Po razburljivih tekmah ta vikend se 3. SNL zahod nadaljuje že v sredo, na sporedu pa bo 22. krog. Tolmin je bil v seriji slabih rezultatov, a se je prebudil v najboljšem možnem trenutku in v soboto ugnal Adrio, zdaj pa ga čaka nova zahtevna preizkušnja.


Poraja se vprašanje, ali lahko Tolminci presenetijo še drugega favorita, tokrat vodilni Tabor. Slednji je v izjemni formi,  Bistrici je nasul 11 golov in tudi na Brajdi bo v vlogi favorita. Toda zmage jim ne gre vpisati vnaprej, tam so Kraševci v preteklih sezonah namreč redno izgubljali točke.

Jadran, ki je spet drugi, čaka nova zahtevna preizkušnja. Gostuje namreč v Vipavi, ki bo sicer nekoliko oslabljena, a tudi zeleno-beli pred domačo publiko za nikogar niso lahek plen. Zadnja tri tekme so dobili, tudi pred tem pa sta se Adria in Tabor tam kar namučila. Mirenci po zadnjem spodrsljaju odhajajo na Obalo, točneje v Izolo, kjer domači igrajo po sistemu toplo-hladno. Tudi tu zna biti zanimivo, prav nobeden izmed vodilne trojke nima prav lahkega dela in hitro se lahko razmerja na vrhu spet premešajo.

Spodaj je vse bolj ali manj odločeno. Zadnja Postojna tokrat gostuje v Biljah, Škou Ajdovščina in Ilirska Bistrica pa se bosta pomerili med seboj. Z zmago bi se sinovi burje tekmecem približali zgolj na dve točki zaostanka.

Pari 22. kroga 3. SNL zahod:
BILJE : POSTOJNA
TKK TOLMIN : CB24 TABOR
ILIRSKA BISTRICA : ŠKOU AJDOVŠČINA
ELTA IZOLA : ADRIA MIREN
FAMA VIPAVA : JADRAN DEKANI
(vse v sredo, ob 17:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domov se vrača Miral Samardžić

Nekdanji reprezentant Slovenije je nov izziv našel v svojem rojstnem mestu. Nastopal bo v …