Na objektu v dolinci v Biljah je malo več kot 100 gledalcev včeraj lahko spremljalo izredno zanimivo predstavo. Domači, ki so v zadnjem času nekoliko popustili, so se pomerili z dekanskim Jadranom, padlo pa je kar šest golov. Domače je takoj v vodstvo popeljal letošnji novinec Jogan, Kljajić je izenačil, Bragato in še enkrat Jogan pa sta nato poskrbela za izdatnejše vodstvo črno-belih. A moštvo Švicka Jermaniša se ni želelo kar tako sprijazniti s porazom in je v zaključku zadelo še dvakrat. Najprej je znižal Zlatič, točko pesjanom pa je v izdihljajih tekme prinesel Krajnc.


Favoriti tokrat niso imeli večjih težav. Izola, ki je že poleti v Ilirski Bistrici slavila s šestimi goli, je vijoličnim doma tokrat zabila tri. A do zmage vendarle ni prišla tako lahko kot to morda kaže rezultat, saj je obrambo gostov prvič prebila šele četrt ure pred koncem, ko se je med strelce vpisal Davor Gavrić. V zaključku sta zadela še Kremenović, ki se je na igrišče vrnil po krajši odsotnosti, in Peroša, tako da so tri točke rutinirano ostale doma. Še manj težav je imela Ajdovščina Škou, ki je pred lepo popolnjenimi tribunami mestnega stadiona razbila Adrio s 4:0. Zadeli so Simčič, Kadrija, Berginc in Bajc, gostje, ki so zadnjih nekaj minut odigrali z igralcem manj, pa so bili tokrat svetlobna leta oddaljeni od kakšne točke.

Podobno bi lahko rekli tudi za Portorož Piran, ki se iz Sežane domov vrača s sedmimi goli v svoji mreži. Tabor je pod Igorjem Boletom očitno končno ujel formo in se že približal sredini lestvice. Tam ostajata Brda in Cerknica, ki sta v medsebojnem obračunu tokrat remizirala.

Rezultati 10. kroga:
BILJE 3:3 JADRAN
Jogan (4, 64), Bragato (19); Kljajić (16), Zlatič (78), krajnc (86)
IZOLA 3:0 ILIRSKA BISTRICA
D. Gavrić (74), kremenović (80), Peroša (86)
ŠKOU 4:0 ADRIA
Simčič (7), Kadrija (25), Berginc (55), Bajc (88)
TABOR 7:0 PORTOROŽ PIRAN
Stančič (44, 55), Pirc (58), Kariž (64, 89), Bole (74), Bombač (76)
BRDA 1:1 CERKNICA
Bremec (14), Cvetko (91)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Cirkulane ostajajo strupene za Bistrico, ki bo 2. SNL lovila z lepo prednostjo

S tekmo v Cirkulanah se je končal jesenski del tudi v vzhodni polovici 3. SNL. Vodilni Bis…