Potem ko so Brda v prejšnjem kolu pri Zagorju prišla do prve zmage, jih zdaj čaka novo težko domače srečanje proti Zasavcem. V Goriška Brda namreč prihaja Rudar iz Trbovelj, ki trenutno zaseda odlično drugo mesto na lestvici. Izredno trdna ekipa knapov, ki je v dosedanjih štirih kolih prejela le dva zadetka, v Vipolžah zagotovo ni brez možnosti za zmago, res pa je, da je pred tedni v sosednjem Tolminu že izgubila. V vsakem primeru na obračunu tokratnega kroga vsaj sodeč po dosedanih izidih ne gre pričakovati velikega števila zadetkov.


Zanimivo zna biti tudi v Piranu, kjer se bosta pomerila dva nekdanja prvoligaša. Na tamkajšnji stadion pod obzidjem namreč prihajata Izola, ki še vedno ni uredila domače zelenice, ter sežanski Tabor. Slednji je po dobrem začetku nekoliko popustil in bo proti oslabljenemu “domačinu” zagotovo poskušal nadoknaditi izgubljene točke iz zadnjega domačega obračuna s Tolminom. Ta bo vodstvo tokrat branil doma proti povprečni Zarici, ki zaenkrat na tujem še ni osvojila točke. Vse razen zmage varovancev Davida Kanalca bi bilo zato kar veliko presenečenje.

Več možnosti za kakšno točko ima tokrat Sava, ki v Stražišču pričakuje moštvo iz Ajdovščine. Slednje v višjem rangu ravno ne blesti, bodo pa morali biti domači vseeno pozorni predvsem na ajdovskega novinca Nejca Vidmarja, ki zaseda mesto na vrhu lestvice ligaških strelcev. Še dodatno oslabljeni Kamnik pa tokrat odhaja na oddaljeno gostovanje v Miren, kjer bo tretjeuvrščena Adria nastopila v vlogi izrazitega favorita.

Novinec Jezero Medvode doma gosti Zagorje, v obračunu dna pa se bosta pomerila Jadran in Ivančna Gorica.

Pari 5. kroga:
JEZERO MEDVODE : ZAGORJE
ADRIA : CALCIT KAMNIK
TOLMIN : ZARICA KRANJ
MNK IZOLA : TABOR SEŽANA
SAVA KRANJ : AJDOVŠČINA ŠKOU (vse v soboto ob 16:30)
BRDA : RUDAR TRBOVLJE
JADRAN DEKANI : IVANČNA GORICA (obe v nedeljo ob 16:30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Navijači Izole NZS očitajo laži in zavajanje ter tudi dvojne kriterije

Incident na derbiju 21. kroga državnega prvenstva med Muro in Mariborom počasi dobiva razp…