Kar tri od štirih tekem tega kroga so se končale z remiji. Tudi tista v Tolminu, v kateri sta se pomerili vodilni ekipi lige, Tolmin in Bilje. 350 gledalcev je oba zadetka videlo v prvem polčasu, goste je v vodstvo popeljal Doplihar, za izenačenje pa je poskrbel znani domači golgeter Sokanović. V nadaljevanju se mreži nista več tresli, gostje so kljub izključitvi branilca Pečenka zdržali in so bili na koncu bržkone bolj zadovoljni z remijem. Z njim so namreč zadržali prednost petih točk, ki jo bodo ob njihovi odlični formi nasprotniki zelo težko nadoknadili.


Edino zmago tega kroga je dosegla Adria, ki je pred domačo publiko gostila zadnjo Ilirsko Bistrico. Morda je marsikdo pričakoval potop gostov, a so se ti dobro borili in Mirencem je za hrbet njihovega vratarja uspelo spraviti zgolj eno žogo. Nekoliko nepričakovan je bil tudi izid v Krvavem potoku, kjer je Jadran pred maloštevilnim občinstvom gostil Izolo in iztržil točko. Ta jim bo v veliko pomoč v boju za obstanek, medtem ko se Izolani, ki so očitno spomladi precej izven forme, s tem že poslavljajo od boja za naslov prvaka.

Ajdovščina in Vipava sta se pomerili zlasti za prestiž, a srečanje ni navdušilo, končalo se je namreč brez zadetkov in delitvijo točk.

 

Rezultati 18. kroga:

TOLMIN 1:1 BILJE
Doplihar 32`; Sokanović 39`

JADRAN (HK) 1:1 IZOLA
Novakovič 13`; Lee-Him 40` – 11m

AJDOVŠČINA 0:0 VIPAVA

ADRIA 1:0 ILIRSKA BISTRICA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domov se vrača Miral Samardžić

Nekdanji reprezentant Slovenije je nov izziv našel v svojem rojstnem mestu. Nastopal bo v …