Izola je upala na uspešen začetek pomladi, a se ji je zalomilo že na prvi tekmi. V srečanju kroga je bila namreč  v Mirnu boljša tamkajšnja Adria, ki je srečanje odločila v drugem polčasu, ko sta zadela Bizjak in Jerkič. S tremi točkami so zeleno-beli tokratnega Nasprotnika prehiteli na lestvici, za vrhom pa še vedno zaostajajo velikih 7 točk.


Vodilne Bilje si namreč v Ajdovščini niso dovolile presenečenja in so domačina porazile zanesljivo z 0:3. Pred 100 gledalci sta se med strelca vpisala Doplihar in Humar, ki je bil natančen dvakrat. V rezultatskem smislu je bila podobno nezanimiva tudi tekma na Brajdi, kjer Tolmin ni imel težav s predzadnjim Jadranom. Čeprav so domači pol ure igrali z igralcem manj, so zadeli kar štirikrat, po enkrat Lapanja in Sokanović, dvakrat pa Šturm.

Na edini nedeljski tekmi je Vipava pred nekaj deset gledalci razbila goste iz Ilirske Bistrice. Ti so na tekmo pripotovali brez rezervnih igralcev in bodo s takšnim odnosom zelo težko obstali v ligi. V naslednjem krogu pričakujemo bolj izenačene obračune saj bosta med drugim na sporedu lokalni derbi Bilj in Adrie ter obračun Izole in Tolmina, medtem ko bodo moštva iz spodnje polovice razpredelnice prav tako igrala med seboj.

 

ADRIA 2:0 IZOLA
Bizjak 57`, Jerkič 85`

AJDOVŠČINA 0:3 BILJE
Doplihar 30`, Humar 84`, 87`

TOLMIN 4:0 JADRAN (HK)
Lapanja 36`, Sokanović 56`, Šturm 80`, 90`

VIPAVA 4:0 ILIRSKA BISTRICA
Keranović (8` -11m, 16`, 40`, Tutuš 84`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vipava gostuje v Žireh, derbi kroga v Ljubljani, prvaki za slovo domačini Lescam

Prišel je konec tedna, ko se bo tretjeligaška druščina s tekmami 26.kroga poslovila od nog…