V 3. SNL zahod so razlike takšne, pa tudi razpored je takšen, da rezultati v stilu današnjih niso nikakršno presenečenje. Vodilne ekipe so namreč gostovale pri najbolj skromnih in pričakovano zabeležile zmage. Vodilni Tabor je v Ajdovščini dosegel “le” tri gole, uspešni so bili Vukelić, Škerjanc in Bombač, v splošnem pa ni imel nikakršnih težav z domačini. Ti nadaljujejo serijo porazov, medtem ko domači dalje korakajo proti drugi ligi.


Precej bolj razpoložena je bila Adria, ki je odšla na izlet v Ilirsko Bistrico. Tam je domačinom spotoma zabila kar osem golov, med strelce pa se je vpisalo sedem različnih igralcev. Razigran je tudi Jadran,  ki je v Tolminu vse delo opravil že v prvem polčasu, zadeli so Babič, Stepančič in Mijailović. V nadaljevanju je Stepančič pristavil še drugi gol, s katerim se je še dodatno utrdil na vrhu klubske liste strelcev. Tabor, Adria in Jadran bodo za spremembe na vrhu očitno morali počakati na zahtevnejše nasprotnike.

Največ gledalcev se je, zanimivo, tokrat zbralo v Vipavi in Izoli, kjer sta se igrali manj pomembni tekmi. Ob beli je Vipava gladko brez vsakršnih težav odpravila zadnjo Postojno, na izolskem mestnem stadionu pa sta si domačin in Bilje razdelila točki. To je kar dober obet za ribiče, ki jih v naslednjem krogu čaka lokalni derbi v Dekanih.

Rezultati 20. Kroga 3. SNL zahod:
ILIRSKA BISTRICA 0:8 ADRIA
Pavić (18), Wilson (43, 61), Dornik (52), Pavić (57), Filippo (71), Žibernik Deni (74), Bizjak (88)
ŠKOU AJDOVŠČINA 0:3 TABOR
Vukelić (7), Škerjanc (57), Bombač (59)
TOLMIN 0:4 JADRAN DEKANI
Babič (2), Stepančič (13, 89), Mijailović (25)
VIPAVA 4:0 POSTOJNA
Vidmar (19), Bremec (41), Leban (42), Bratina (66)
IZOLA 1:1 BILJE

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Skomina o odhodu iz Izole: Občinska uprava je bila s figo v žepu.”

Damir Skomina, nekdanji ugledni sodnik, zdaj pa agent, je pred letom dni sedel na predsedn…