17. krog 3.SNL zahod ni prinesel posebnih presenečenj. Vodilna Izola je doma pričakala skromno Cerknico in jo kljub nekaj odsotnim igralcem brez težav premagala. Rezultat sicer ni bil tako visok kot v pokalu, a zmaga ribičev vendarle v nobenem trenutku ni bila pod vprašajem. Dva gola je dosegel Kotnik, enega pa so si Notranjci prek Cvetka zabili kar sami. Moštvo Aljoše Čotarja je z novimi tremi točkami znova prvezelo vodstvo na lestvici.


V obračunu za mesta tik pod vrhom lestvice sta se v Sežani Tabor in Jadran razšla brez zmagovalca. Domače je že po četrt ure v vodstvo popeljal Stepančič, gostje so prek Zlatiča ekspresno izenačili, mreži pa se potem do konca nista več zatresli. Morda je kdo glede na zadnje izide od Kraševcev pričakoval več, sploh tudi zato, ker so Dekančani na bližnje gostovanje prispeli zgolj s tremi rezervisti, kar gotovo ne pritiče tretjeuvrščenemu klubu, toda domači niso našli poti do še drugega zadetka.

Brda so z novim starim trenerjem Kristančičem izvlekla točka proti sosedom iz Bilj. Junak srečanja je bil izkušeni Simon Živec, ki je v igro vstopil v zaključku, nato pa tri minute pred koncem zadel za razmeroma visokih 3:3. Pri Štantu pa sta se v dvoboju dna Adria in Ilirska Bistrici prav tako razšli brez zmagovalca.

Rezultati 17. kroga:
IZOLA 3:0 CERKNICA
Cvetko (43/ag) Kotnik (67, 68)
TABOR 1:1 JADRAN (D)
Stepančič (17), Zlatič (24)
BRDA 3:3 BILJE
Tribušon (3), Krasniqi (50), Živec (87); Neškovič (32), Umek (37), Koron (52)
ADRIA 1:1 ILIRSKA BISTRICA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

2 komentarja

  1. Menjo

    6. 4. 2015 na 11:57

    Lestvica 3.SNL zahod na vaši strani je napačna. Vodi Izola s tekmo več in dvema pikama razlike.

Dodaj odgovor

Poglejte še

NK Drava Ptuj napredovala vsaj na tem področju …

Nogometni klub Drava Ptuj je po izpadu iz 2. lige v 3. ligo vzhod stopil stopničko nižje, …