Deseti krog na tretjeligaškem “zahodu” bo odigran v dveh dneh. V soboto bo na sporedu pet srečanj, dve pa v nedeljo. Pet moštev je še neporaženih, v vodstvu je Fama Vipava, ki ima pred drugim Tolminom dve točki prednosti, na dnu je škofjeloški Arol. Grega Debenjak je napadalec kluba TKK Tolmin, ki je s 13 goli najboljši strelec lige.


PARI 11. KROGA:

sobota, 16.10. ob 15:00

  • Tolmin: TKK TOLMIN – POSTOJNA
  • Škofja Loka: AROL – ADRIA
  • Žiri: EKSIST – SVOBODA
  • Ljubljana: SLOVAN – BRDA

sobota, 16.10 ob 17:00

  • Šenčur: TINEX – ELTA IZOLA

nedelja, 17.10 ob 15:00

  • Vipava: FAMA – ŠOBEC LESCE
  • Grosuplje: BRINJE – SAVA

▪️Derbi kroga bo odigran v Vipavi, kjer bodo vodilni trgovci na domači zelenici pričakali mojstre kampinga iz Lesc. Gorenjski žogobrcarji so presenečenje sezone, ki so trenutno tretje moštvo lige. Šlo bo za drugo medsebojno srečanje teh dveh tekmecev.

▪️V Ljubljani bomo priča tekmi novincev lige te sezone. Slovan, ki je bil v minuli sezoni rang nižje bo gostil lanskoletne drugoligaše z Goriške regije. Brici so v prejšnjem krogu doma izgubili proti Tolminu, Slovan pa je doma visoko ugnal Škofjeločane. Doslej sta se tekmeca desetkrat srečala v tretjeligaški konkurenci. Brda imajo 4 zmage, eno Slovan, medtem, ko smo videli kar 5 tekem brez zmagovalca.

▪️Zadnjeuvrščena Škofja Loka oz.Arol bo gostil primorski klub Adria Miren. Na njunih dveh dosedanjih srečanjih nismo videli zmagovalca. Sedaj ju ločijo štiri točke…

▪️Na Gorenjskem bo domači Eksist v Žireh gostil ljubljansko Svobodo. Rdeče-beli iz prestolnice so v minulem krogu doma izgubili proti Vipavi, varovanci Borisa Freliha, pa so v izdihljajih tekme izgubili tekmo v Izoli. Doslej je obe medsebojni tekmi odnesla zasedba iz prestolnice.

▪️Ambiciozno moštvo Tolmina, ki si želi drugoligaške vstopnice bo to soboto od 15 ure dalje gostilo zasedbo Stojana Kravosa, ki bdi nad nogometaši Postojne. Doslej je njuno edino tekmo v tretji ligi dobila Postojna.

▪️Gorenjski tretjeligaš Tinex Šenčur bo gostil Elto iz Izole. Tinex je po presenetljivem porazu minuli konec tedna v gosteh proti Savi utrpeli prvi poraz sezone, medtem, ko je Izola še vedno med ekipami “neporaženih”. Slednji imajo cilj druge lige…

▪️Tretja tekma med moštvoma Brinja in Save bomo videli v nedeljo ob treh popoldne v Grosuplju. Tekmeca sta si doslej razdelila po eno zmago. Sava je v prejšnjem krogu premagala Šenčur, Grosupeljčani pa so na gostovanju v Postojni iztržili točko.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

INTERVJU: Samo Kokalj – najboljši strelec vseh lig na sončni strani Alp

Smo tik pred poletnimi počitnicami, ko se klubi ponavadi krepijo in pripravljajo za novo s…