Druga marčevska sobota bo v drugi ligi ponudila štiri dvoboje. Vse tekme se bodo pričele ob treh popoldne. To je drugi krog pomladi 2023 in skupno dvajseti sezone. Uvodno preizkušnjo je v Kranju dobila Ilirija. 


                20. krog

Sobota, 11.marec 2023 ob 15:00

  • Velenje: RUDAR – ROLTEK DOB

Šesti drugoligaški obračun bomo videli v Velenju med “knapi” in “roletarji”. Štajerci so doslej slavili ma treh tekmah, na eni Dobljani in ena tekma se je končala brez zmagovalca. Obe moštvi sta v prejšnjem krogu iztržili točko. Jeseni, pa je Rudar s kar 4:0 slavil v Ljubljanski kotlini. 

  • Lendava: NAFTA – ROGAŠKA

Tekma, ki bo v TV prenosu na Sportklubu 1 se bo pričela petnajst minut kasneje. Vodilna Rogaška bo gostovala pri ambiciozni Nafti. To bo njundeveti obračun v drugi ligi, ki ga bo v vlogi glavnega sodnika pospremil 44-letni Asmir Sagrković iz Vrhnike. Štajerci so bili na zadnjih dveh dvobojih neporaženi, skupno pa je šest zmag dobilo moštvo Nafte, eno Rogaške in en neodločen izid. 

  • Dekani; DEKANI – VITANEST BILJE

Dvoboj dveh ekip, ki sta na dosedanjih tekmah povsem izenačeni, saj sta moštvi zmagali trikrat in dve tekmi sta se končali z delitvijo točk. Jeseni so Dekani s kar 0:4 izgubili njun dvoboj na domači zelenici. 

  • Grosuplje: BRINJE – ALUMINIJ

To bo njuna druga tekma v tej ligi. Prvo je doma z golom Nika Marinška dobil Aluminij. Brinje je v prejšnjem krogu v gosteh premagalo Rogaško, Aluminij, pa je v Velenju iztržil točko. Čaka nas zanimiv dvoboj za nove ligaške točke, cilja pa povsem različna. 

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Mirsad K. Čavalić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Aluminij v Novo Gorico odhaja z lepo popotnico

V Kidričevem sta se na prvi kvalifikacijski tekmi dvoboja, ki v naslednji sezoni prinaša n…