Včerajšnje tekme med Ilirsko Bistrico in Tolminom ni bilo, saj Bistričani preprosto niso prišli. Rdeče-črni bodo tako z administrativnim  izidom 3:0 brez boja osvojili tri točke, vijolični pa bodo verjetno kaznovani, v kolikor bi se jim enako pripetilo še naslednji teden v Kozini, pa tudi izključeni iz lige. Prihodnost 92 let starega nogometnega kluba, ki je med drugim nekoč v pokalu navduševal tudi proti Mariboru, je precej negotova.


Posledično so bila odigrana zgolj tri srečanja. Bilje doma pričakovano niso imele težav z Jadranom in vse je bilo jasno že po četrt ure, ko sta padla prva dva gola. Na koncu se je končalo s štirimi in razmerje na vrhu je ostalo nespremenjen. Je pa zato iz boja za naslov verjetno odpadla mirenska Adria, ki je izgubila v Ajdovščini. Ajdovci so na krilih Mutavčića polčas dobili s 3:0 in imeli igralci več, saj je bil izključen Humar, a se je gostom v nadaljevanju vseeno skoraj uspelo vrniti. Zadeli so dvakrat, tretjič pač ne in točke so ostale doma.

Zanimiv obračun z Izključitvijo so videli tudi gledalci na mestnem stadionu v Izoli. Goste iz Vipave je v vodstvo popeljal Pahor, a so domači z dvema ekspresnima zadetkoma Nikolića izid po uri igre obrnili. Nato pa je moral pod prho domači branilec Pletikos, Vipavci so dobili najstrožjo kazen, uspešen je bil Keranović in končalo se je z delitvijo točk.

 

Rezultati 19. kroga:
IZOLA 2:2 VIPAVA
Nikolić (59/pen, 60); Pahor (26), Keranović (65)

BILJE 4:0 JADRAN (HK)
Žižmond (10), Bragato (17, 74), Doplihar (65)

AJDOVŠČINA 3:2 ADRIA
Mutavčić (3, 43), Ibraković (17); Bizjak (53), Ranič 83/pen)

TOLMIN 3:0 b.b. ILIRSKA BISTRICA

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vipava gostuje v Žireh, derbi kroga v Ljubljani, prvaki za slovo domačini Lescam

Prišel je konec tedna, ko se bo tretjeligaška druščina s tekmami 26.kroga poslovila od nog…