Ilirska Bistrica je pretekli vikend izgubila neposredni obračun za predzadnje mesto z Ajdovščino kar 5:0 in bi si za popravljanje vtisa gotovo želela lažjega nasprotnika. Toda v športni center Trnovo prihaja vodilna Adria, ki ni klonila že vse od avgusta in je temu primerno absoluten favorit. Vse razen zanesljive zmage gostov bi bila torej velika senzacija.


Bolj zanimivo bi znalo biti v Biljah, kjer se bo istoimenski domačin udaril s Tolminom. Domači so tudi po gostovanju pri vodilnemu ostali neporaženi, a imajo za boljšo uvrstitev preveč remijev, medtem ko so Tolminci proti Izoli ujeli formo in se vrnili med kandidate za vrh. Če želijo z njim ohraniti stik, morajo tako eni kot drugi tokrat igrati na zmago. Prva tekma na začetku sezone se je končala brez golov in brez zmagovalca.

Druga Izola bo po dveh zaporednih porazih rane celila doma proti Jadranu, torej moštvu, ki bi ji na papirju moralo bolj ustrezati kot zadnja dva nasprotnika. Toda modri iz Kozine so letos nekajkrat že dokazali, da so lahko zahteven nasprotnik, res pa je, da v gosteh igrajo slabše kot doma. Za konec je tu še tekma na mestnem stadionu v Ajdovščini, kjer bodo domači, ohrabreni z zadnjo visoko zmago, iskali kakšno novo točko proti sicer favoriziranim sosedom iz Vipave.

Pari 11. kroga 3. SNL zahod:

BILJE : TOLMIN

IZOLA : JADRAN (HK)

AJDOVŠČINA : VIPAVA (vse 28. 10 ob 15:00)

ILIRSKA BISTRICA : ADRIA (29.10 ob 15:00)

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domov se vrača Miral Samardžić

Nekdanji reprezentant Slovenije je nov izziv našel v svojem rojstnem mestu. Nastopal bo v …