Do konca polovice prvenstva v 3. SNL zahod nas ločita le še dva kroga. Tokrat bo na sporedu trinajsti, ki prinaša nove pestre obračune in zanimivo bo videti, komu bo prinesel srečo. Derbi kroga bo odigran v Dolinci, kjer se bosta za vrh udarila verjetno kar glavna konkurenta, Bilje in Izola. Izolani imajo točko prednosti in najboljši napad lige, medtem ko Biljenci računajo na odlično obrambo, poleg tega pa so še vedno neporaženi. Prvi medsebojni dvoboj se je končal brez zmagovalca in tudi tokrat gre pričakovati izenačen obračun, v katerem bodo odločale malenkosti. Glede na napoved lepega vremena se obeta tudi prav tako lep obisk.


Prav tako v soboto se bosta udarili tudi Adria in Vipava, moštvi ki imata marsikaj skupnega, zeleno-bele barve pa tudi to, da sta pretekli vikend razočarali. Vipavci so bili proti Izoli svetlobna leta oddaljeni od kakšne točke in so prejeli kar pet golov, Adria pa je proti moštvu z dna lestvice še drugič zapored zgolj remizirala. Lepa priložnost torej, da bodisi eni, bodisi drugi popravijo vtis.

Tolmin, ki ves čas nekako grozi iz ozadja, bo tokrat gostoval v Ajdovščini, kjer domači igrajo kot prerojeni, tako da ga gotovo ne čaka nič kaj lahko delo. Za konec pa je tu še edina nedeljska tekma, ko se bosta v boju za obstanek srečala Ilirska Bistrica in Jadran. Točke tu štejejo dvojno, sploh domači pa bodo pod precejšnjim pritiskom, saj bi z morebitnim novim porazom že nekoliko izgubili stik.

 

Pari 13. kroga 3. SNL zahod:
BILJE : IZOLA
ADRIA : VIPAVA
AJDOVŠČINA : TOLMIN (vse sobota 10. 11. ob 14:00)
ILIRSKA BISTRICA : JADRAN (11.11. ob 14:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dvoboj novincev v Krškem, vodilna Bistrica gosti Zreče

Pred nami so obračuni sedmega kroga vzhodne skupine 3. SNL. Pet tekem bo na sporedu danes …