Na stadionu Ivana Gregoriča v Dekanih se bosta v tem krogu pomerila kluba, katerih ime simbolizira Jadransko morje. Gre seveda za domači Jadran in gostujočo Adrio, drugo in peto moštvo na tabeli. Obe ekipi imata za seboj slab teden, saj sta po neuspehih za vikend izgubili še sredini tekmi. Še posebej je bil to hud udarec za domače, ki se borijo za naslov in vse bolj zaostajajo za vodilno Ajdovščino ter zdaj nujno potrebujejo točke. Adria z Borivojem Lučićem na čelu je spomladi nekaj časa delovala celo bolj prepričljivo od pesjanov, zato kljub manjši krizi tudi zmaga gostov ne bi bila nikakršno presenečenje.


Lažje delo naj bi imela Ajdovščina Škou, ki se bo pred domačo publiko pomerila s skromnimi Biljami. Te so v sredo sicer po dolgem času zmogle do zmage, a je težko verjeti, da lahko takšen uspeh ponovijo še v mestu burje. Zanimivo pa zna biti tudi v Vipolžah, kjer se bodo Brda udarila z Vipavo. Obe ekipi sta v odlični formi, točkovni zbir Bricev pa dokazuje, da njihove optimistične napovedi o borbi za naslov niso bile iz (goriške) trte zvite.

Oslabljena Ilirska Bistrica bo kanček upanja iskala proti v krizo zapadlemu Taboru, medtem ko je tekma med Cerknico in Izolo pravkar prestavljena.

Pari 23. kroga 3. SNL zahod:
JADRAN DEKANI : ADRIA MIREN
AJDOVŠČINA ŠKOU : BILJE
ILIRSKA BISTRICA : TABOR SEŽANA
BRDA : FAMA VIPAVA (vse v soboto, ob 17:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

INTERVJU: Samo Kokalj – najboljši strelec vseh lig na sončni strani Alp

Smo tik pred poletnimi počitnicami, ko se klubi ponavadi krepijo in pripravljajo za novo s…