Enajsti krog 3.SNL zahod se tokrat zaradi praznikov začenja že v petek, najbolj zanimivo pa bi lahko bilo v nedeljo v Ajdovščini, kjer vodilni Škou pričakuje Bilje. Kluba iz krajev, ki sta v preteklosti nogometno dobro sodelovala, se letos borita za visoke poziciji v ligi, nekoliko bolje pa gre (vsaj v zadnjih krogih) Ajdovcem, ki imajo že šest točk prednosti in so še vedno neporaženi. Prva tekma konec avgusta se je sicer končala z remijem 1:1 in ni dvoma, da bodo Biljenci želeli tekmecu odščipniti kakšno točko tudi na ajdovskem mestnemu stadionu.


Že v petek pa bo na sporedu kraško-primorski obračun med Ilirsko Bistrico in Taborom, kluboma, ki sta glede na dosedanje izida nekakšna dolžnika. Moštvi sta se sicer merili med seboj že med leti 1995 in 1998, če so naši podatki pravilni pa Bistričani v tem rangu tekmeca še niso premagali. V drugem krogu so bili blizu, saj so v Sežani vodili že z 0:2, na koncu pa so se morali zadovoljiti z remijem. Verjetno bi bili z njim zadovoljni tudi tokrat, saj Kraševci po menjavi trenerja igrajo zelo dobro.

Drugouvrščena in zdaj tudi bolj kot ne kompletna Izola na papirju ne bi smela imeti težav v Mirnu, kjer so slavila tudi že slabša moštva. A prav tako so med drugim padle Bilje in previdnost zasedbe Aljoše Čotarja zagotovo ne bo odveč. Cerknica doma pričakuje Jadran, oslabljeni Portorož Piran pa bo pod obzidjem proti Brdom lovil šele drugo letošnjo točko.

Pari 11. kroga:
ILIRSKA BISTRICA : TABOR
CERKNICA : JADRAN (D)
PORT. PIRAN : BRDA (vse 31.10. ob 14:00)
ADRIA : IZOLA (2.11. ob 14:00)
ŠKOU : BILJE (2.11. ob 14:30)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Cirkulane ostajajo strupene za Bistrico, ki bo 2. SNL lovila z lepo prednostjo

S tekmo v Cirkulanah se je končal jesenski del tudi v vzhodni polovici 3. SNL. Vodilni Bis…