Tokratni 23. krog 3. slovenski nogometni ligi zahod ni prinesel nobenega presenečenja, saj so prav vsi štirje favoriti zmagali. Najvišja zmaga je pričakovano uspela vodilnemu Kopru, ki se je srečal z zadnjim Jadranom. Koprčani so domačinom natresli kar 7 golov, pri čemer bi mroa lahko še kakšnega, a so se sredi drugega polčasa malo ustavili. Zanimiv je, da se je med strelce vpisalo kar 6 igralcev in le Sačer je zadel več kot enkrat. Slednje je uspelo Gubercu, Opari, Baši Štromajerju in Gajšku.


Drugi Tolmin je prav tako gladko s 5:1 odpravil Plamo, ki pa je skoraj celotno srečanje odigrala z igralcem manj. Tudi na tej tekmi nihče ni zadel več kot dvakrat. Malo več dela pa je imela tretja Vipava, ki se je srečala z Izolo. Izid je tesen, a je treba dodati, da so ribiči do svojega edinega gola prek Bordona prišli šele v podaljšku.

Pravzaprav je bila za gledalce tokrat še najbolj zanimiva tekma na mestnem stadionu v Ajdovščini. Tamkajšnjo Primorje se je proti Adrii znašlo v zaostanku, a mu je prek Kodermaca in Džuzdanoviča ob koncu uspel preobrat. Sinovi burje so tako potrdili dobro spomladansko pripravljenost, saj so doma doslej dobili prav vse tekme.

Rezultati: 

PRIMORJE 2:1 ADRIA
J. Kodermac 79, Džuzdanovič; Debenjak 35
JADRAN (HK) 0:7 KOPER
Guberac 22, Opara 42, Baša 46, Štromajer 49, Sačer 54, 71, Gajšek 63
TOLMIN 5:1 PLAMA
Šturm 56, Kavčič 59, Perše 67, 85, Kucalovič 82; Ujčič 12
VIPAVA 2:1 IZOLA
Panič Nardin 34, Tutuš 51; Bordon 90

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Predzadnji vzhodnjaški krog sezone

Predzadnji krog tretje lige vzhoda je bil razpotegnjen na pet dni. Videli smo 28 golov, 33…