Glavno razočaranje preteklega kroga 3., SNL zahod je bila Vipava, ki je gladko klonila v Mirnu in tako zapravila tretje mesto. Prehitela jo je Izola in naključje je hotelo, da bodo prav ribiči tokrat gostovali na stadionu ob Beli. Če se želijo Vipavci zopet zavihteti pred tekmeca, bodo morali odigrati precej bolje kot pretekli vikend, pri čemer jih hrabri dejstvo, da so doma običajno uspešnejši kot v gosteh, saj statistično zabijajo štirikrat več golov.


Vodilno moštvo in po mnenju večine absolutno prvi kandidat za naslov prvaka Koper za zdaj še čaka na prvi spodrsljaj v sezoni. Tokrat gostuje pri Jadranu in le malo verjetno je, da bi se mu pripetil v Krvavem potoku, kjer so zmagovale tudi že precej slabše ekipe od Kopra. Vse razen visoke koprske zmage bi bila senzacija.

Primorje na svojem mestnem stadionu gosti Adrio, kar pomeni da gre za dvoboj ekip, ki bosta najverjetneje lovili mesta okrog sredine lestvice in uvrstitev v novo tretjo ligo, zato je zanju vsaka točka še kako pomembna. Najmanj možnosti v tem boju ima za zdaj zadnjeuvrščena Plama, ki gostuje pri močnem Tolminu (ta je prvo tekmo dobil s 5:0), zato so nekateri rdeče-črnim točke vpisali že vnaprej, toda tudi moštva iz Podgrada ne gre jemati z levo roko.

Razpored 9. kroga 3. SNL zahod:

Sobota; 13.10.2018

15:30; Tolmin; TKK Tolmin : Plama Podgrad

15:30; Krvavi Potok; Jadran HK : Koper

15:30; Ajdovščina; Primorje : Adria

Nedelja; 14.10.2018

15:30; Vipava; Fama Vipava  : Elta Izola

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dravinja ugnala Pevnikove varovance

Klub ND Dravinja iz Slovenskih Konjic, ki igra letos svojo 15. sezono med tretjeligaši je …