Tretja tretjina tretje lige zahod se počasi bliža koncu. Potem, ko smo v prejšnjem krogu lahko videli nekaj lokalnih derbijev, je tokratni razpored manj pester, vodilni dvojec pa bo igral doma. Koper, ki je svojo prednost povišal 5 točk in je v najboljšem položaju za naslov, bo gostil mirensko Adrio. Domačin je torej favorit in če želi naskakovati drugo ligo, si spodrsljajev proti takšnim nasprotnikom doma enostavno ne more dovoliti.


Nekoliko težjo nalogo bi morda lahko imel Tolmin, ki bo gostil vselej neugodno Izolo. Na začetku sezone so rdeče-črni slavili s 5:0, tokrat pa bi znal biti dvoboj bolj izenačen, saj imajo ribiči z Nenezićem zdaj dokaj stabilno obrambo, vsaj če je soditi po zadnjih dveh tekmah. Doma bo v logi favorita nastopilo tudi Primorje, ki gosti Plama. Ta tudi po določenih spremembah v igralskem kadru v zadnjih dveh tekmah ni bila najbolj konkurenčna.

Tretja Vipava odhaja v Krvavi potok, kjer jo čaka Jadran. Vipavci so se jeseni zelo namučili, da so prišli do treh točk. Bo tokrat lažje?

Razpored 19. kroga

Sobota; 30.3.2019

16:00; Tolmin; Tolmin : Izola

16:00; Koper; FC Koper : Adria 

16:30; Ajdovščina; Primorje : Plama Podgrad

Nedelja; 31.3.2019

16:00; Krvavi potok; Jadran (HK) : Vipava

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Vipava s petnajsto zmago čez Adrio

V Vipavi smo videli zadnjo tekmo 24.kroga tretje lige zahodne skupine. To je bila že osemn…