Potem, ko je drugouvrščeni Tolmin doživel pravo katastrofo v Vipavi, ga tudi tokrat ne čaka nič kaj lahka naloga. V goste na Brajdo (vsaj tako so delegirali tekmo na NZS) prihaja namreč Primorje, ki ni izgubilo že vse od prvega kroga in je tako pravi tekmec po meri. Tolminci bodo proti slovitemu nasprotniku gotovo želeli dokazati, da je šlo zadnjič le za slab dan, a če tudi tokrat ne bodo pravi, lahko kaj hitro doživijo novo razočaranje.


Vodilni Koper bo gostil Vipavo, ki je očitno v odlični formi in tudi kozli se bodo morali potrduditi, če želijo hraniti stoodstotni izkupiček. Za zdaj v tej sezoni še niso storili napake. Nazadnje je klonila Izola, ki bo rane po derbiju celila v Mirnu, kjer se domača Adria očitno počasi prebuja, s čimer se obeta zanimiv boj za mesta okoli sredine lestvice, ki še vodijo v novo tretjo ligo.

Jadran bo gostil Plamo v Krvavem potoku, torej na terenu, ki sta ga obe moštvi letos še kako dobro vajeni. Domači želijo s prvo zmago sezono vsaj začasno zapustiti dno lestvice.

Sobota; 29.08.2018

15:30; Krvavi Potok; Jadran HK : Plama Podgrad

15:30; Tolmin; TKK Tolmin : Primorje

15:30; Miren; Adria : Elta Izola

18:00; Koper; Koper : Fama Vipava

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Vipava s petnajsto zmago čez Adrio

V Vipavi smo videli zadnjo tekmo 24.kroga tretje lige zahodne skupine. To je bila že osemn…