Tudi drugi krog 3. SNL je prinesel bolj ali manj pričakovane rezultate. Kakovostne razlike med klubi so očitno preprosto prevelike, da bi lahko videli kakšno večje presenečenje. Prvi favorit Koper je tako doma povsem povozil Jadran in mu zabil kar 8 golov. Prevega je Pirjevec zabil že v prvi minuti, dokončno pa je bila tekma odločena po pol ure, ko sta v polno merila še Tomić in Opara. Slednji je v drugem delu dodal še dva zadetka in se tako podpisal pod hat-trick, svoje pa sta dodala še Vrdoljak in Petrović, ki je od dveh golov enega zabil iz najstrožje kazni. Kozli torej nadaljujejo pohod proti drugi ligi, Jadran pa bo za kako letošnjo točko moral počakati na primernejšega nasprotnika.


Tudi drugi Tolmin je svoje delo opravil z odliko, saj je novincu Plami v gosteh zabil pet golov. Tekma je bila, kot smo pisali, odigrana v Krvavem potoku, kjer se je iz razumljivih razlogov zbralo zgolj 40 gledalcev. Lepši pogled na tribune pa je bil v Izoli, kjer sta se v obračunu kroga na mestnem stadionu merila Izola in Vipava, oba pretendenta za visoka mesta. Kot je v takih primerih pogosto se je srečanje končalo z remijem, oba gola pa sta padla v prvem delu, zadela sta Leban in Mandir.

Bolje kot v prvem krogu pa je svojo nalogo opravilo Primorje. Koper je bil pač premočan, tokrat, ko je na drugi strani stala Adria, pa so lahko Ajdovci pokazali svojo kakovost in potrdili, da ambicije pred sezono niso bile neosnovane. Mirenci so namreč morali pred domačo publiko priznati premoč s kar 0:3.

 

Rezultati 2. kroga:

KOPER 8:0 JADRAN (HK)
Pirjevec 1`, Tomić 12`, Opara 31`, 61`, 80`, Vrdoljak 67`, Petrović 71`, 82`

IZOLA 1:1 VIPAVA
Mandir 21`; Leban 15`

ADRIA 0:3 PRIMORJE
Božič 16`, Krševan 50`-ag, Masten 90`

PLAMA 0:5 TOLMIN
Kos 18`, Zornik 40`, 66`, Perše 59`, Vrh 89`-ag

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domov se vrača Miral Samardžić

Nekdanji reprezentant Slovenije je nov izziv našel v svojem rojstnem mestu. Nastopal bo v …