V sredo je bila odigrana zaostala tekma 14. kroga, ki je v nedeljo odpadla zaradi slabega vremena. Koprčani so se dogovorili, da Vipavo gostijo kar na domači Bonifiki, kjer pa so nekoliko presenetljivo ostali praznih rok, tako da je situacija na vrhu lestvice zdaj še bolj zanimiva. Koprčani imajo zdaj samo še tri točke prednosti, že v soboto pa jih čaka nov težak nasprotnik. Vsaj na papirju, saj se bodo v Ajdovščini pomerili proti slovitemu Primorju. Rdeče-črni in rumeni so se v prvi ligi pomerili kar 48-krat, od tega 25-krat v Ajdovščini, pri čemer je Koper zmagal enkrat samkrat. Časi so se od tedaj spremenili, a sinovi burje bodo vseeno upali na ponovitev tradicije.


Drugi Tolmin bo imel tokrat nekoliko lažje delo. Čaka ga namreč gostovanje pri novincu Jadranu, ki je za zdaj v bolj slabi formi in bo spomladi zelo težko prilezel višje od sedmega mesta. Za kaj takega bi Jadranaši potrebovali kar precej točk, tako da bodo tudi proti močnim nasprotnikom morali igrati na zmago.

Tretja Vipava, ki je očitno v odlični formi, bo proti moštvu Adrie želela osvojiti nove tri točke, Izola pa bo na domačem mestnem stadionu gostila zadnjeuvrščeno Plamo.

 

Pari 15. kroga 3. SNL zahod:
PRIMORJE : KOPER
JADRAN (HK) : TOLMIN

IZOLA : PLAMA (vse tri 24.11. ob 14:00)
VIPAVA : ADRIA (25.11. ob 14:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domov se vrača Miral Samardžić

Nekdanji reprezentant Slovenije je nov izziv našel v svojem rojstnem mestu. Nastopal bo v …