Končana je prva četrtina prvenstva in moštva so se že pomerila z vsemi nasprotniki v ligi. Vodilni in prvi favorit Koper je tudi sedmega nasprotnika odpravil brez večjih težav in zdi se, da v letošnji sezoni nima pravega tekmeca. Tokrat so kozli Vipavi nasuli kar 6 golov, po dvakrat sta bila uspešna Baša in Tomić, svoje pa sta dodala še Verunica in Vrdoljak. Če se bo tako nadaljevalo, prvenstvo v boju za naslov ne bo prav nič zanimivo.


Drugo mesto še vedno drži nadvse solidni Tolmin, ki pridno zbira točke in je tokrat po vrnitvi na domačo Brajdo v rdeče-črnem obračunu odpihnil še Primorje. Slednje je sicer začelo odlično in prek Barukčića povedlo, a so domači v nadaljevanju stvari postavili na svoje mesto, izenačil je Perše, junak pa je bil z dvema zmagovitima goloma kapetan Zornik. Tudi v zaključku, ko so igrali z enim manj, so domači zdržali vse napade in ohranili točke doma.

Izola je z goloma Stojadinovića in Bičanića pričakovano ugnala letos bledo Adrio in se spet pridružila ekipam pod vrhom lestvice, spodaj pa je Jadran proti Plami dosegel prvo tretjeligaško zmago po letu 1996, ko je igral še oče sedanjega napadalca Finkšta.

Rezultati 7. kroga 3. SNL zahod: 

Jadran HK : Plama Podgrad 2:0 (2:0)

60; Dujmović 10`, Šuber 27`

TKK Tolmin : Primorje 3:1 (1:1)

200; Perše 42`, Zornik 49`, 64`; Barukči 3`

Adria : Elta Izola 0:2 (0:0)

100; Stojadinović 58`, Bičanić 86`

Koper : Fama Vipava 6:0 (4:0)

200; Verunica 9`, Baša 12`, 39`, Vrdoljak 26`, Tomić 78`, 85`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vipava gostuje v Žireh, derbi kroga v Ljubljani, prvaki za slovo domačini Lescam

Prišel je konec tedna, ko se bo tretjeligaška druščina s tekmami 26.kroga poslovila od nog…