Tudi tretja četrtina 3. SNL zahod je za nami. Tokratni krog ni prinesel večjih razburjenj, pa čeprav sta se ob Beli pomerili prva in tretja ekipa prvenstva, Koper in VIpava. Za povrh so bili Vipavci še lep čas neporaženi, toda Koper je bil enostavno premočan. Za kozličke je že po nekaj minutah avtogol dosegel Vipavec Marc, svoje pa je dodal še kapetan Guberac in tekma je bila hitra odločena. Koprčani so torej brez večjih težav odpravili še enega nasprotnika, Srebrnič pa je lahko še kako zadovoljen z debijem. Ob takem pristopu bo zadnjih nekaj krogov le še formalnost.


Na veliko presenečenje še upajo pri Tolminu, ki je v odlični formi, a je zaostanek (pre)velik. Tolminci so tokrat gostili nadvse solidno moštvo Primorja, a tudi oni niso imeli večjih težav z zmago, slavili so enako zanesljivo kot njihov tekmec, torej s 3:0. Sinovi burje so se sicer v prvem delu dobro držali, nato pa popustili, kar so unovčili Perše, Kavčič in Šturm. Še bolj zanesljiva pa je bila Adria, ki je nekoliko presenetljivo Izolo odpravila s 4:0. Res pa je da so dva gola dosegli povsem ob koncu iz enajstmetrovk, ki sta ju izkoristila Klepac, sicer strelec hat-tricka, in legendarni Zovatto.

Zelo pomembno tekmo za sedmo mesto, sta v Krvavem potoku, na terenu ki sta ga dobro vajeni obe ekipi, odigrala Jadran in Plama. Pričakovati je bilo izenačen izid, a so škoromati iz Podgrada povsem razbili tekmeca in ga ugnali z neverjetnih 6:0, pri čemer se je med strelce vpisalo pet nogometašev. Tekmi je prisostvovalo točno 53 gledalcev.

Rezultati 21. kroga 3. SNL zahod:

Jadran HK : Plama Podgrad 0:6 (0:1)

53; Miklavčič 10`, 63`, Kompara 60`, Škrlj 65`, Ujčič 76`, Mezgec 83

TKK Tolmin : Primorje 3:0 (0:0)

220; Perše 47`, Kavčič 66`, Šturm 70`

RK: Škarabot 68` – Primorje

Adria : Elta Izola 4:0 (0:0)

100; Klepac 47`, 54`, 81`-11m, Zovatto 90`-11m

Koper : Fama Vipava 3:0 (2:0)

120; Marc 4`-ag, Guberac 25`, 46`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Veliko besed, malo dejanj – slovo Damirja Skomine od Izole

Ko je lani avgusta mesto na predsedniškem MNK Izola prevzel Damir Skomina so se v obalnem …