Na osrednji tekmi kroga se je tokrat zbralo 200 gledalcev, ki so lahko videli novo prepričljivo zmago Kopra. Vse je bilo bolj kot ne jasno že po prvem polčasu, ko sta zadela Fatić enkrat in Štromajer dvakrat, v nadaljevanju je Primorje prek Podgorška znižalo, končni rezultat pa je po prekršku istega igralca iz enajstmetrovke postavil Glavaš.


Tudi Tolmin je po pričakovanjih opravil z Jadranom, a se je moral precej potruditi. Odločilni zadetek je sredi drugega polčasa, ki so ga rdeče-črni odigrala z igralcem več, dosegel Kutin. Je pa zato razočarala Vipava, ki je padla v Mirnu, kar je omogočilo moštvu Adrie skok na šesto mesto.

V Krvavem potoku pa je do prvega remija letos prišla Plama, ki ji je po dobri igri uspelo presenetiti Izolo. Ribiči so se očitno prejšnji teden na derbiju precej izpraznili, škoromati pa so to znali unovčiti in napovedali kandidaturo za kaj več kot zadnje mesto. Glede na trenutno stanje v ostalih ligah je najbolj verjetno, da se bo treba za obstanek uvrstiti med prvih šest.

Rezultati 8. kroga 3. SNL zahod:

Plama Podgrad : Elta Izola 2:2 (0:1)

Bizjak 69`, Jagodnik 83`; Bičanić 34`, Srebernič 64`

Adria : Fama Vipava 3:1 (3:1)

150; Lazar 2`, Leban 7`, Leban Rijavec 30`; Marc 33`

TKK Tolmin : Jadran HK 1:0 (0:0)

150; Kutin 59`

Koper : Primorje 4:1 (3:0)

200; Fatić 9`, Štromajer 30`, 39`, Glavaš 81`-11m; Podgoršek 48`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domov se vrača Miral Samardžić

Nekdanji reprezentant Slovenije je nov izziv našel v svojem rojstnem mestu. Nastopal bo v …