Na Bonifiki se bosta srečala stara primorska rivala, ki sta se ničkolikokrat merila tudi v prvi ligi, Koper in Primorje. Trenutno so razmerja pač taka, da je Koper vsaj v teoriji premočan za nasprotnika, kar so potrdile vse tri letošnje tekme, ki so jih rumeni dobili s skupno razliko 8:2. Primorje se je med zimo okrepilo in je vsekakor lahko nevarno, a vendarle se zdi, da jim do najboljših še nekaj manjka. Nenazadnje so pretekli teden v Tolminu klonili z 0:3.


Razigrani Tolmin bo gostil zadnji Jadran in vse razen visoke zmage domačina bi bilo veliko presenečenje. Še najbolj verjetno je, da po tokratnem krogu na vrhu ne bo prišlo do sprememb. Lahko pa bi se zalomili tretji Vipavi, ki odhaja na gostovanje v ne pretirano oddaljeni Miren. Tamkajšnja Adria je očitno ujela formo, tako da se obeta zanimiv dvoboj.

Zanimivo pa bi znalo biti tudi v Krvavem potoku. Plama, ki letos tamkaj gosti svoje tekme, se bo namreč srečala z Izolo. Videli bomo, ali je šlo pretekli teden ob zmagi s kar 6:0 zgolj za preblisk ali pa so »škoromati« dejansko dvignili svoj nivo. V tem primeru tudi šesto mesto še ne bi bilo povsem odpisano, saj bi se mu z morebitno zmago približali na 6 točk.

Pari 22. kroga 3. SNL zahod:
PLAMA : IZOLA
TOLMIN : JADRAN (HK)
ADRIA : VIPAVA
KOPER : PRIMORJE (vse 20.4. 0b 17:00)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Videm po tri točke v Krško, Dravograd gosti Podvince, derbi kroga v Šmartnem

Sklepno dejanje letošnje sezone vzhodne skupine je prineslo tekme zadnjega kroga, kjer bo …