Osrednji obračun drugega kroga 3. SNL zahod bo odigran na mestnem stadionu v Izoli, kjer se bosta pomerila istoimenski domačin in Vipava, ekipi, ki si po prvi tekmi delita drugo mesto z gol razliko 3:0. To pomeni, da so bili pretekli teden oboji zelo prepričljivi, tokrat pa bodo formo potrjevali še proti močnejšemu nasprotniku. Kdo je favorit, je nemogoče napovedati, saj se lahko zgodi karkoli. Tako kot lani, ko je denimo Izola na prvi tekmi v Vipavi slavila z 1:5, drugo tekmo pa izgubila s 7:0.


Vse pa je jasno na obračunu Kopra in Jadrana, kjer bo vsakršen izid razen (visoke) domače zmage ogromno presenečenje. Če želijo Koprčani uresničiti svoje visokoleteče napovedi, proti kandidatom za mesta pri dnu lestvice pač ne smejo izgubljati točk. Malenkost težje delo bi lahko imel lanski podprvak Tolmin, ki odhaja na gostovanje k novincu Plami, ki je verjetno za Jana Kraglja in njegove varovance vsaj manjša neznanka, a bodo rdeče-črni tudi tu morali prevzeti vlogo nespornega favorita. Kot smo pisali že prejšnji teden, bo Plama do ureditve igrišča v Podgradu gostovala v Krvavem potoku.

Za konec je tu še obračun ekip, ki sta v prvem krogu izgubili. Primorje odhaja na gostovanje v Miren, kjer bi Adria z morebitno zmago lahko že vnesla manjši nemir v tabor Ajdovcev, ki so pred sezono pogledovali proti zgornji polovici lestvice.

Razpored 2. kroga 3. SNL zahod:

Sobota, 25.08.2018

17:00; Plama : Tolmin

17:00; Adria : Primorje

17:00; Izola : Vipava

Nedelja, 26.08.2018

20:00; Koper : Jadran

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Domov se vrača Miral Samardžić

Nekdanji reprezentant Slovenije je nov izziv našel v svojem rojstnem mestu. Nastopal bo v …