Osrednji obračun kroga med četrto Izolo in drugim Tolminom ni prinesel pričakovane razburljivosti. Tolmin je bil na izolskem mestnem stadionu enostavno premočan nasprotnik za domače in je srečanje bolj kot ne odločil že v prvem polčasu, ko sta zadela Kravanja in Kavčič. Kompara je v nadaljevanju poskušal s spremembami, a ribiči tokrat enostavno niso imeli moči in kvalitete, da bi lahko še ogrozili nasprotnika. Tolmin tudi ob koncu jeseni tako trdno drži drugo mesto.


Vodilni Koper pričakovano ni imel večjih težav z Adrio. Mesto v postavi so dobili tudi nekateri, ki so v sredo proti Olimpiji počivali, že v peti minuti pa je prvi zadetek dosegel kapetan Hadžić. Domači so do polčasa še poskušali izenačiti, nato pa je njihova igra razpadla in Koper je dosegel še tri gole. Zadeli so Baša, Tomić in Kovačević, tako da stanje na vrhu lestvice ostaja nespremenjeno.

Za veliko presenečenje je poskrbela Plama, ki je pred domačo publiko z neobičajno visokim izidom 4:3 ugnala Primorje, junak je bil s tremi goli mladi Miklavčič. To je bila šele druga tretjeligaška zmaga za moštvo iz Podgrada, žal pa jo je lahko videlo le nekaj 10 gledalcev, pa še od teh jih je precej navijalo za goste. Razočarala je tudi Vipava, ki je pred domačo publiko le remizirala z Jadranom, potem ko je za goste izenačujoči zadetek tri minute pred koncem dosegel Dujmovič.

Rezultati 12. kroga 3. SNL zahod:

Plama Podgrad : Primorje 4:3 (1:1)

50; Miklavčič 3`, 52`, 66`, Tomažič 54`; Bratina 35`, Kompara 71`, Masten 85`

Elta Izola : TKK Tolmin 0:2 (0:2)

100; Kravanja 35`, Kavčič 43`

Adria : Koper 0:4 (0:1)

100; Hadžić 5`, Baša 54`, Tomić 81`, Kovačević 88`

Fama Vipava : Jadran HK 1:1 (0:0)

100; Pahor 79`-11m; Dujmović 87`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Vipava s petnajsto zmago čez Adrio

V Vipavi smo videli zadnjo tekmo 24.kroga tretje lige zahodne skupine. To je bila že osemn…