Vse tekme tokratnega 13. kroga bodo na sporedu v soboto. Enako kot že v šestem bo spet čas za veliki tradicionalni derbi tretje lige zahod med Koprom in Izolo, le da bo tokrat tekma v Kopru, potem ko je prva v Izolo privabila skoraj 2000 gledalcev. Sicer vprašanje, če jih bo v soboto zopet toliko, sploh ker naj bi čez dan deževalo, a vsekakor se tudi na Bonifiki obeta lep obisk. Prvo tekmo je, potem ko so se Izolani sicer zelo dobro upirali, dobil Koper in ta je tudi tokrat favorit, saj je razlika v kvaliteti med tekmecema letos kar velika. A derbiji so derbiji ravno zato, ker ne zmaguje vedno boljše moštvo in gostovo imajo tudi ribiči svoje načrte.


Zelo zanimivo pa zna biti tudi na severnoprimorskem obračunu na Brajdi, kjer bo Tolmin gostil Vipavo. Gre za ekipi, ki gojita lepo igro in trenutno zasluženo zasedata drugo in tretje mesto na lestvici. Tolminci za vodilnim Koprom zaostajajo le tri točke in če želijo obdržati stik morajo tudi na takšnih težkih tekmah upati na vse tri točke. V Vipavi so namreč zeleno-beli slavili s kar 5:1 in bodo gotovo želeli ponoviti vajo, verjetno pa bi bili tokrat zadovoljni tudi s kakšnim golom manj.

V ostalih dveh tekmah se bodo pomerila moštva iz spodnje polovice lestvice. Jadran gosti Primorje, zadnjeuvrščena Plama pa bo obiskala mirensko Adrio. Če bi moštvu iz Podgrada uspelo novo presenečenje, bi se lahko situacija na dnu povsem zapletla.

Pari 13. kroga:
TOLMIN : VIPAVA
JADRAN (HK) : PRIMORJE
ADRIA : PLAMA (vse tri 10.11. ob 14:00)
KOPER : IZOLA (10.11. ob 15:00)

 

 

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
  • Luka Žinko v Grosuplje

    Prestopni rok, ki se bo v Sloveniji zaključil 15.2. je v polnem zamahu. Številni klubi iz …
  • Čeh zapušča klop Podvincev

    Kot je na svojem Facebook profilu sporočil Aleš Čeh, je po treh sezonah in pol konec njego…
  • Šmarje v pomlad z novim trenerjem

    Številni slovenski klubi so ali bodo ta mesec pričeli s pripravami na drugi del sezone. Ta…
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Luka Žinko v Grosuplje

Prestopni rok, ki se bo v Sloveniji zaključil 15.2. je v polnem zamahu. Številni klubi iz …