Kar 700 gledalcev se je zbralo na Brajdi, da bi si pogledalo derbi med Koprom in Tolminom, a na koncu nihče ni bil povsem zadovoljen, saj se je tekma končala brez zadetkov. Priložnosti je bilo malo, a bi ob drugačnem razpletu obe ekipi lahko zmagali, pri domačih je Perše zgrešil skoraj prazna vrata, gostje pa so po kotu zadeli vratnico. Z remijem stanje na vrhu ostaja nespremenjeno, Koper ima tri točke prednosti, tekmeca pa se bosta še enkrat srečala v začetku maja.


Tretja Vipava je po pričakovanjih odpravila Plamo, pri čemer gostom očitno tudi okrepitve niso pomagale. Junak tekme je bil Kandare, ki je dosegel hat-trick. Precej bolj izenačeno je bilo na tradicionalnem obračunu Primorja in Izole, kjer so domači do zmage prišli šele v zaključku tekme, ko je bil natančen novinec Jakob Kodermac. Sinovi burje so s tremi točkami tokratnega tekmeca prehiteli na petem mestu.

Jadran je doma zdržal kar dolgo, a po najstrožji kazni le klonil pred Adrio, tako da bo imel očitno zelo težko delo, če se želi uvrstiti v skupno tretjo ligo.

Rezultati 17. kroga 3. SNL zahod:

Primorje : Elta Izola 1:0 (0:0)

200; Kodermac

TKK Tolmin : Koper 0:0

700

Jadran HK : Adria 0:2 (0:0)

70, Godnič 74`-11m, Pavlin 76`

Vipava : Plama Podgrad 4:0 (2:0)

130; Tutuš 9`, Kandare 16`, 69`, 75`

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od T. D. L.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

FOTO: Vipava s petnajsto zmago čez Adrio

V Vipavi smo videli zadnjo tekmo 24.kroga tretje lige zahodne skupine. To je bila že osemn…