Pretekli konec tedna so nogometaši na vzhodu, kakor tudi njihovi kolegi pričeli z novo sezono tretje slovenske nogometne lige. Že v prvem krogu je prišlo do zanimivih srečanj in presenečenj. Nič kaj drugače ne bo tudi tokrat.


Prva tekma bo odigrana v Črenšovcih, kamor prihaja Tromejnik iz Kuzme. Tekma bo odigrana ob 17. uri. Novopečeni tretjeligaš je v prvem krogu na gostovanju v Ljutomerju doživel prvi poraz v novi sezoni. Tromejnik je na domačem terenu v petnajstih minutah odločil srečanje proti ekipi NŠ Mure. Prleki bodo tokrat gostovali v Lendavi, kjer bo vse v znamenju kulinaričnega dogodka Bogračfest. Tekma se bo zaradi tega tradicionalnega dogodka pričela ob 19.30. Lendavčani so v prvem krogu dosegli zanesljivo zmago nad Serdico, lendavski strateg bo lahko računal še na novo okrepitev iz Madžarske, Rolanda Polareczkega.

Čarda bo tokrat gostila goste iz bližnje Murske Sobote. Varovanci Bojana Malačiča so v prejšnjem krogu doživeli poraz, prav tako Mura. Slednji bodo vsekakor iskali prve točke v novi sezoni in ofenziva Murašev bo prisotna od prve minute srečanja. V Bakovcih bo tokrat gostovala ekipa Serdice. Obe ekipi sta v preteklem krogu doživeli. Ekipa Bakovcev bo tokrat gostila prvo domačo srečanje v sezoni 2014/15. Ekipa Bistrice bo v drugem krogu odšla na gostovanje v Grad. Obe ekipi sta v prvem krogu slavili z 2:1. Bistrica je na domačem premagala Bakovce, Grad v gosteh ekipo Turnišča. Slednji bodo tokrat odšli na gostovanje v bližnje Beltince. V prvem krogu so igralci Beltincev doživeli pravi polom na gostovanju v Rakičanu, kjer so jih domačini premagali s kar 5:1. Turniščani bodo prav tako lovili svoje prve točke. Najzanimivejše srečanje pa bo vsekakor potekalo v Odrancih. Tokrat v goste prihaja ekipa Rakičana, katera je v zaključku lanske sezone prav z Odranci lovila tretje mesto. Uspešnejši so bili igralci Odrancev. Ekipi Rakičana pa je v zaključku sezone zmanjkalo sape in premoč so zato morali priznati svojim tokratnim gostiteljem, razlika med njima je na koncu sezone bila zgolj točka.

RAZPORED 2. KROGA 3. SLOVENSKE NOGOMETNE LIGE VZHOD
ČRENŠOVCI – TROMEJNIK G-SUKIČ (sobota, 30.08 ob 17. uri)
NAFTA 1903 – AVTO RAJH LJUTOMER (sobota, 30.08 ob 19.30)
ČARDA – NŠ MURA
ŠNK BAKOVCI – SERDICA KL.ŠINKO
GRAD – BISTRICA
ND LUŠT BELTINCI – TURNIŠČE
ODRANCI – RAKIČAN (nedelja, 31.08 ob 17. uri)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Boštjan Orban
Naloži več novic iz 3. liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Nekdanji slovenski prvoligaš ostal brez igralcev

Koronsko leto 2021 se bliža koncu, s tem pa tudi čas prestopnega roka, ki stopi v veljavo …