Nogometaši Šoštanja in ptujske Drave so se na prvi tekmi drugega kroga kvalifikacij za 3. SNL vzhod razšla brez zmagovalca, ekipi sta se razšli z izidom 1:1. Odgovor na vprašanje o potniku med tretjeligaše bomo tako dobili v soboto, ko se bosta ekipi udarili še na povratnem srečanju na Ptuju, tekma se bo pričela ob pol šestih popoldne.


Že v 12. minuti so povedli domačini, zadel je kapetan in daleč najizkušenejši nogometaš Šoštanja Željko Spasojević, sicer nogometaš z bogatimi izkušnjami prvoligaških igrišč. 39-letni vezist je v enajstih sezonah v dresih velenjskega Rudarja, Korotana, Šmartnega in tudi Olimpije zbral več kot 17 tisoč prvoligaških minut. Slabih deset minut pred koncem polčasa so gostje iz Ptuja izenačili, zadel je mladi Matic Hojnik. Izid se do konca tekme ni več spremenil, zato ostaja vprašanje o potniku med tretjeligaše odprto, v manjši prednosti so Ptujčani, ki imajo prednost zadetka v gosteh.

ŠOŠTANJ 1:1 DRAVA PTUJ
Strelci: Spasojević (14); Hojnik (37)

Šoštanj: Barukčić, Grušovnik, Meh (82 Bulajić), Koca, Podlesnik, Šlutej, Rednak, Cafuta (33 Vasić), Verhovnik, Spasojević, Celcer (84 Ilić). Trener: Josip Vugrinec.
Drava Ptuj: Ajlec, Rumež, Horvat, Marinič, Nežmah, Ljubec (84 Šoštarič), Hojnik (88 Pukšič), Frangež, Arsić, Antolič (75 Zagoršek), Krajnc. Trener: Franc Fridl.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz 3. liga vzhod
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Derbi Posavja v izdihljajih tekme pripadel Brežičanom, Drava ostaja na vrhu

Po tem, ko nas je pretekli vikend vreme oropalo treh tekem, je bil to soboto (z izjemo tek…